· articole
· intamplari

“Let`s Do It, Romania!” premiază cartatorii țării!Cu mai puțin de o lună înainte de Ziua de Curățenie Națională de pe 24 septembrie, Echipa Națională de Acțiune “Let`s Do It, Romania!” se pregătește pentru un ultim meci în etapa de cartare! Supranumită și „vânătoarea de mormane”, cartarea presupune identificarea mormanelor de deșeuri plasate necorespunzător în arealele naturale și înscrierea acestora în baza de date “Let's Do It, Romania!”, în vederea creării Hărții Deșeurilor!

Etapa de cartare reprezintă etapa de calificare pentru Ziua de Curățenie Națională, pentru că pe baza acesteia vor fi repartizate mormanele ce vor fi curățate pe 24 septembrie. Cei dintâi cartatori ai țării vor fi premiați de HP România , care susține Echipa Națională de Acțiune în finala de pe 24 septembrie! Înscrie-te pentru cartare și curățenie aici!

Premiul cel mare constă într-un laptop HP din noua seria Pavilion G și va fi acordat celui care a înscris cele mai multe mormane până în data de 19 septembrie.

Se vor lua în considerare și toate mormanele înscrise până acum în baza de date a ediției “Let's Do It, Romania!” 2011.

Continuând tradiția de anul trecut, va fi acordat și un premiu pentru cea mai artistică fotografie a unui morman de gunoi cartat. Se va puncta impactul la nivel emoțional, fotograful cartator fiind premiat cu un echipament de imprimare din gama multifuncționalelor HP Photosmart, cu tehnologie e-Print încorporată. Premiul pentru cea mai artistică fotografie va fi acordat pe data de 16 septembrie. Nu în ultimul rând, vor mai fi puse la bătaie și două camere web HP, acordate prin tragere la sorți pe data de 19 septembrie.

Campania este susținută la nivel mediatic de rețeaua de publicitate contextuală Etarget prin intermediul celor peste 450 de site-uri partenere. Pentru campania “Let's Do It, Romania!” va fi folosit și sistemul de publicitate inteligentă Retarget, care va urmări utilizatorii până când aceștia vor fi convinși să se înscrie.„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

"“Let`s Do It, Romania!” premiază cartatorii țării!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent