· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Lista materiilor la care elevii sustin teze in anul scolar 2014-2015

Ministerul Educaţiei a publicat lista materiilor la care elevii vor susţine teze în anul şcolar 2014-2015. În primul semestru, elevii vor datezele până la data de 19 decembrie 2014, iar în semestrul al II-lea, aceştia le vor susţine până la data de 22 mai 2015.

Citeşte şi
net/incepe-noul-an-scolar-vezi-ce-schimbari-importante-ii-asteapta-pe-elevi-in-2014-2015_170284.html">Începe NOUL AN ŞCOLAR. Vezi ce SCHIMBĂRI importante îi aşteaptă pe elevi în 2014-2015

În semestrul al II-lea, la clasa a VIII-a, tezele se vor susține până la data de 15 mai 2015, iar la clasele terminale de liceu, până la data de24 aprilie 2015.La şcolile şi clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale, elevii vor da o lucrare scrisă semestrială şi la limba şi literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare/calificare profesională, an de studiu şi formă de şcolarizare.

Citeşte şi MEN anunţă REGULI STRICTE pentru Bacul din 2015. Află ce poţi lua cu tine în sala de examen

La clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare/calificare profesională, elevii vor da şi o lucrare scrisă semestrială şi la limba străină respectivă.

În cazurile în care o lucrare scrisă semestrială se susţine la alegere dintr-o listă de discipline, elevii vor opta în scris pentru una dintre disciplinele menţionate în listă. Opţiunile elevilor rămân valabile pe parcursul întregului an şcolar.

În învăţământul special care utilizează curriculumul şcolii de masă se susţin tezele prevăzute pentru învăţământul de masă. În celelalte unităţi de învăţământ special se susţin teze la limba și literatura română şi matematică, începând cu clasa a VI-a.

Lista MATERIILOR la care elevii susţin teze în anul şcolar 2014-2015 o găseşti pe >MEN anunţă REGULI STRICTE pentru Bacul din 2015. Află ce poţi lua cu tine în sala de examen RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent