· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Luna cadourilor incepe la KIDEX!KIDEX, cel mai mare si mai vesel targ pentru copii si intreaga familie, da startul la distractie si cadouri in perioada 4 – 7 decembrie 2008, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO. Evenimentul se adreseaza in special copiilor cu varste cuprinse între 0-5 ani, viitoarelor mamici, parintilor si, de ce nu, chiar si bunicilor dornici sa isi surprinda in mod placut nepoteii.

Anul acesta, KIDEX aduce la ROMEXPO:

* cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse pentru cei mici, de la alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine şi suplimente, si pana la mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete;* Tombola bebelusului, care ii va răsplati pe castigatori cu premii exceptionale;
* spectacole, ateliere de creatie, scenete si o mulţime de ghidusii puse la cale de gradinitele bucurestene si prezentate pe scena KIDEX, care va fi transformata într-un taram de poveste pentru cei mici;
* spatii de joacă si spatii de alaptare special amenajate pentru tinerele mamici;
* o multime de surprize: bomboane, baloane, face painting, clovni si multe jucarii;

Si ca orice targ care se respectă, KIDEX s-a gandit sa incurajeze spiritul competitiv al celor care ii vor trece pragul. De aceea, organizatorii au pus la cale 3 concursuri nastrusnice: unul pentru pitici, unul pentru mamici cu burtici şi, evident, unul pentru tatici.


„Descopera personajul” – este un concurs amuzant si interactiv recomandat de Aptamil;
Cea mai haioasa poza din burtica – este un concurs dedicat viitoarelor mamici si celor mai nostime ecografii.
„ Maratonul carucioarelor” – este o competiţie ticluită special pentru taticii spirituali, gata de joaca si dornici sa castige un carucior. INEDIT!

Mai mult, MINIMAX aniverseaza, pe scena KIDEX, 7 ani de activitate pe piata din Romania. De bucurie, se va da o mare, mare petrecere de la care nu vor lipsi concursurile, personajele de poveste, baloanele şi surprizele.

Totodata, în pragul sarbatorilor de iarna, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Euroexpo şi Romexpo organizează campania „Suflet pentru suflet” – o licitaţie care urmăreşte să dăruiască o rază de bucurie acelor copii care nu au avut parte de o soartă generoasă.

Aşadar, vă aşteptăm cu mic, cu mare, în zilele de 4-5-6-7 decembrie 2008, in cadrul Complexului Expoziţional Romexpo – Pavilioanele 16, 17 şi 18 – să ne bucurăm împreună de mulţimea de surprize pe care le-am pus la cale, dar şi de ofertele speciale extrem de irezistibile!Program de vizitare:

Joi, Vineri, Sâmbătă între orele 10:00 – 19:00
Dumincă între orele 10:00 – 18:00

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.kidex.ro.

"Stiri: Stiri: Luna cadourilor incepe la KIDEX!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent