· articole
· intamplari

Mămicile adoră aceste haine de nou născuți pentru primăvară!
Chiar dacă prichindeii nu se pot bucura din plin de primăvara aceasta, din cauza pandemiei de coronavirus, asta nu înseamnă că mămicile nu pot avea parte de plăcerea achiziționării hăinuțelor pentru bebeluși.

Cu toate că plimbările pe care le faci acum cu micuțul tău sunt scurte, ai nevoie de articole vestimentare potrivite pentru primăvară.Vremea este din ce în ce mai plăcută, iar copilașul tău are nevoie de haine nou născuți în culori calde care să-i ofere energie și bună dispoziție. Chiar dacă, din păcate, în această perioadă micuțul tău ia rar contact cu natura, are nevoie de hăinuțe de calitate potrivite atât pentru statul în casă, cât și pentru plimbările scurte.

Indiferent de anotimp, trebuie să achiziționezi doar haine nou nascuti realizate din bumbac. Pielea bebelușilor este foarte sensibilă, așa că trebuie să optezi pentru piese vestimentare fine, de calitate, care să îi ofere micuțului tău confortul de care are nevoie.

Pentru a te bucura de cel mai bun raport calitate-preț, alege întotdeauna un producător de încredere, precum liloo.ro. Acest magazin online comercializează haine pentru bebeluși și copii din materiale de calitate la prețuri accesibile oricui.

Pe liloo.ro vei găsi articole vestimentare fabricate din fibre naturale, vopsele ecologice pe bază de apă și capse plastifiate care nu intră în contact direct cu pielea bebelușilor. În continuare, îți vom prezenta 3 modele de haine pentru nou născuți preferate de mămici:

  1. Body cu capse laterale, mânecă lungă și imprimeu pisicuțăAcest articol vestimentar este realizat dintr-un material fin și moale, în care bebelușul tău se va simți minunat. Are un sistem de prindere cu 7 capse, fapt care facilitează schimbatul copilașului. În primele luni de viață, bebelușii au un corp fragil și nu își pot susține singuri capul, iar din acest motiv este recomandat să alegi body-urile cu acest sistem practic de prindere.

Acest tip de haine nou născuți poate fi purtat în zilele călduroase de primăvară-vară sau în zilele răcoroase, asociat cu o pereche de pantaloni cu botoșei, colanți sau chiar pantaloni de trening subțiri. Totodată, body-ul cu capse laterale poate fi purtat pe sub salopetă, fiind un articol vestimentar care încălzește corpul bebelușului.

  1. Salopetă cu mânecă lungă și pantaloni cu botoșei - imprimeu elefănțelFabricată din bumbac de calitate, această salopetă poate fi purtată de bebeluși atât în timpul somnului, cât și la joacă. Materialul este fin și foarte plăcut la atingere, așa că micuțul tău se va simți excelent în ea. Salopeta are capse laterale plastifiate și cusături fine de 4 mm. Alege această salopetă confortabilă care îi va ține de cald la spate copilașului tău și îi va oferi o bună susținere a scutecului.

În plus, acest articol vestimentar previne transpirația excesivă, iar în același timp menține foarte bine căldura.

  1. Pieptăraș cu mânecă lungă roșuAceastă bluziță încheiată în față este fabricată din bumbac moale de culoare roșie și poate fi purtată direct pe piele sau asortată cu alte articole vestimentare. Comandă acest tip de haine nou născuți și îl vei îmbrăca ușor pe micuțul tău, deoarece are un sistem de închidere cu 4 capse care nu conțin metale grele sau alți derivați care pot determina apariția alergiilor.

Acestea sunt doar câteva modele de haine nou născuți pe care le vei găsi pe site-ul liloo.ro. Descoperă gama variată de articole vestimentare și bucură-te de prețurile avantajoase!
 
 

Sursă: iAgency
Sursă foto: unsplash, liloo.ro.

"Mămicile adoră aceste haine de nou născuți pentru primăvară! " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent