· articole
· intamplari

MEDAS oferă analize gratuite pentru evaluarea și depistarea diabetuluiCu ocazia Zilei Internaționale a Diabetului, marcată anual pe data de 14 noiembrie, Centrul Medical MEDAS oferă un set complet de analize gratuite pentru evaluarea și depistarea diabetului pentru toți cei interesați să aibă o grijă în minus și să se asigure că nu suferă de această boală.Setul de analize gratuite conține un examen de fund de ochi, un examen EKG, un set de analize de laborator (hemoleucograma, glicemia, hemoglobina glicozilată, colesterol total, HDL, LDL, trigliceride, uree, creatinina, acid uric), testarea sensibilității periferice a piciorului, precum și o consultație gratuită la un medic diabetolog pentru evaluare și recomandări.

Toți cei interesați sunt așteptați la clinicile MEDAS Unirea (Bd. Corneliu Coposu, nr.

2A – în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călărași – demisol) și MEDAS Titan (Bd. Nicolae Grigorescu, nr. 41, sector 3 – în incinta Policlinicii Titan la etajul 5). Oferta este valabilă în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie 2011
.

“Prevenția se află în mod constant în centrul preocupărilor noastre. Acesta este motivul pentru care lansăm constant astfel de oferte – analize gratuite pentru depistarea diferitelor boli - care să încurajeze pacienții să aibă grijă de sănătatea lor. Diabetul este o boală silențioasă, care nu prezintă inițial foarte multe simptome, dar bogată în complicații, atunci când nu este depistată din timp. Invităm pacienții MEDAS, dar și pe toți cei care vor să confirme faptul că sunt sănătoși, să beneficieze de această ofertă.” a declarat Dr. Simona Iolanda Ateia, director general al lanțului de clinici MEDAS.

Conform Ministerului Sănătății, în România numărul pacienților cu diabet este de aproximativ 1,1 milioane de persoane, reprezentand un procent de aproximativ 7,5% din populatie. La nivel international, peste 346 de milioane de persoane suferă de această boală, iar numărul acestora se va dubla până în 2030, estimează Organizația Mondială a Sănătății.

"MEDAS oferă analize gratuite pentru evaluarea și depistarea diabetului" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre boli, rani:
Candidoza (Candida Albicans)

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent