· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Maggi Secretul Gustului – Un nou gramaj într-un ambalaj unic!


Pentru gospodinele mereu pasionate de bucătăria lor, MAGGI lansează luna aceasta Secretul Gustului Intensavor Legume și Secretul Gustului Intensavor Gaină, într-un nou ambalaj unic pe piață, care se potrivește perfect nevoii oricărei femei: cutia de bucătărie.MAGGI vine în ajutorul celor obișnuite deja cu gustul intens și aroma puternică a bazei pentru mâncăruri Secretul Gustului. Special pentru ele, MAGGI a creat acest ambalaj cu totul special. Cu capac din plastic și folie protectoare, noua cutie permite păstrarea proaspătă a produsului, fiind ușor de folosit și permițând utilizarea ulterioară a acesteia.

Până în prezent, Secretul Gustului Intensavor Legume și Secretul Gustului Intensavor Gaină, au fost au fost disponibile la pachete de 75 gr, 200 gr, 400 gr și 900 gr. Începând cu luna august, cele două sortimente Secretul Gustului pot fi achiziționate din marile hypermarketuri și la noul gramaj de 600 de gr.

MAGGI știe cât de aglomerat poate fi programul unei soții sau al unei mame , de aceea noua cutie de bucătărie permite manevrarea produsului în doar câteva secunde. În plus, forma și culorile prietenoase ale cutiei, o fac dorită de către orice femeie în bucătăria sa, cu atât mai mult, cu cât cutia poate fi reumplută după golire și folosită aftfel timp îndelungat. Realizată din carton și aluminiu și având un capac din plastic ce permite închiderea ermetică a produsului, aceasta este adaptată mediului umed din bucătărie, păstrând produsul proaspăt, indiferent de cantitatea de abur rezultată în timpul gătitului.

Fiecare femeie gătește diferit pentru familia ei, însă întodeauna cu multă dragoste și creativitate. MAGGI sprijină această varietate și vine mereu în ajutorul celor pasionate de gătit. Astfel, pentru soțiile și mamele care consideră gătitul o expresie a afecțiunii față de cei dragi, MAGGI reinventează Secretul Gustului Intensavor Legume și Secretul Gustului Intensavor Gaină, garantând preparate unice, pe placul întregii familii.

"Stiri: Stiri: Maggi Secretul Gustului – Un nou gramaj într-un ambalaj unic!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent