· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Maia Morgenstern sprijina elevii cu aptitudini muzicale, la Ateneul Roman

Clubul Kiwanis Bucuresti si Maia Morgenstern va invita la Ateneul Roman pentru o noua manifestare culturala in beneficiul copiilor.

Duminica, 7 iunie 2009, de la ora 16:00, Ateneul Roman va gazdui un nou eveniment cultural in beneficiul elevilor cu aptitudini muzicale deosebite. Organizat de Clubul Kiwanis Bucuresti, membru al Kiwanis International, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu si in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, evenimentul o va avea drept invitata de onoare pe actrita Maia Morgenstren. Programul serii va cuprinde concursul tinerilor artisti, o licitatie de opere de arta, gala de premiere si un recital oferit de membrii juriului.Cu o istorie de peste zece ani in Romania, Clubul Kiwanis Bucuresti organizeaza, an de an, o serie de manifestari culturale ce urmaresc bunastarea, sanatatea si educatia copiilor din toate colturile tarii.

Evenimentul din data de 7 iunie isi propune, asadar, obtinerea de fonduri in vederea sustinerii copiilor inzestrati cu abilitati muzicale. Premiile in valoare de pana la 1500€ vor fi acordate in baza nominalizarilor facute de un juriu de excelenta alcatuit din membrii ai: Operei Nationale Bucuresti, Universitatea Nationala de Muzica, Radiodifuziunea Romana si Uniunea Interpretilor, Coregrafilor si Criticilor Muzicali din Romania.

Fondurile necesare proiectului vor fi obtinute prin vanzarea certificatelor de sponsorizare in valoare de 60 RON, in seara evenimentului, la Ateneul Roman, direct de catre reprezentantii Kiwanis Club.

Pentru a sustine demersul Clubului Kiwanis, mai multi artisti plastici cu varste cuprinse intre 6 si 100 de ani si-au donat operele in vederea scoaterii lor la licitatie, sumele incasate transformandu-se in premii pentru elevii cu aptitudini muzicale: “Ne dorim ca prin acesta initiativa sa putem strange fondurile necesare implinirii unui vis legat de talentul acestor copii - deplasarea la un master-class sau participarea la un concurs international la care un juriu de excelenta ii considera apti, achizitionarea unui instrument performant esential dezvoltarii potentialului lor sau poate chiar suplimentarea unei burse deja obtinute.

N-am putea face posibil acest lucru, insa, fara implicarea dumneavoastra, a celor care, prin simpla prezenta la eveniment, vor deveni sponsori-participanti, contribuind, astfel, la sustinerea si dezvoltatea acestor tineri talentati”, a declarat Gabriel Sonnenfeld, Presedinte al Clubului Kiwanis Bucuresti.

Sursa : newsreport.ro.

"Stiri: Stiri: Maia Morgenstern sprijina elevii cu aptitudini muzicale, la Ateneul Roman" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent