· articole
· intamplari

Mami-Alimentatia copiluluiDragi parinti,
Am observat ca nutriţia este una dintre principalele preocupări si de aceea mami, care incearcă să fie alături de tine in toate preocupările tale, a incercat să iţi ofere cât mai multe servicii pe această temă (suplimentul de alimentaţie, DVD gratuit de nutriţie, etc.

). Pentru a completa această tradiţie am lansat, împreună cu centrul de cursuri pentru părinti Parentime, cursul "Mami – Alimentaţia copilului".


In cadrul acestui proiect, Parentime si Revista Mami şi-au unit forţele în încercarea de a oferi părinţilor din Romania informaţie corectă, actualizată şi ştiinţifică.

Cursul este interactiv si iţi va putea răspunde la multe din întrebările tale: cât de mare trebuie sa fie o porţie, ce înseamnă de fapt mâncarea sănătoasă si de ce imi trebuie aşa ceva pentru copilul meu?, etc. şi te va echipa cu informaţii pe baza cărora să poţi construi o viaţă sănătoasă pentru copilul tau tot timpul de acum înainte.

Cursul se poate frecventa momentan in Bucureşti, Timişoara si Iaşi, dar daca eşti din alt oraş si iţi aduni un grup de 10 mămici trimitem specialistul la tine. Cursul durează 2 sesiuni a câte 2 ore si costă 350 lei (preţ care include un abonament la Revista mami pe un an de zile).

Informaţii suplimentare pe www.mami.ro si www.parentime.ro

Nota Informaţii suplimentare pe www.mami.ro si www.parentime.ro .

"Mami-Alimentatia copilului" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
mesele zilnice sunt foarte importante, trebuie respectate anumite ore si cantitati, cititi mai multe aici http://www.afladespre.ro/o-alimentatia-sanatoasa-sau-cum-si-cat-trebuie-sa-mananci-381.htm
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre ce mancam?:
Ce trebuie sa stii despre alimentatie si greutate in sarcina

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent