· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Medsana LadyCareÎn luna martie, Centrul Medical Medsana îți oferă un pachet special de servicii - Medsana LadyCare

Pentru că Martie este Luna Femeii, și Medsana este alături de tine în această lună specială și ți-a pregătit “Medsana LadyCare”, un pachet de servicii medicale cu 40% reducere față de tarifele obișnuite.

Cu acest pachet îți poți verifica rapid starea de sănătate, ca să nu îți faci griji că o problemă medicală ar putea să îți întunece zilele senine de primăvară.
Serviciile medicale incluse în pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sănătății femeii, un pachet exclusiv și complex la cele mai avantajoase prețuri.

Oferta este disponibilă în două variante:
Medsana LadyCare pentru femei până la 40 de ani, care include multiple examinări ginecologice (consult ginecologic, test PAP, ecografie sân bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate și eliberare raport medical de evaluare a stării de sănătate și o serie de alte examinări specifice)
Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care oferă în plus o mamografie bilaterală și un set de analize hormonale.Accesarea serviciilor medicale incluse în pachetul “Medsana LadyCare” se face cu programare prealabilă la numărul de telefon dedicat 0733.337.888.

Tot în luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse în pachetul “Medsana LadyCare” și efectuate în centrele Medsana din București și Ploiești, primești o reducere de 10% față de lista de tarife obișnuite.

Mai multe informatii poți obtine de la oricare dintre sediile Medsana din București și Ploiești, de pe medsana.ro și pe facebook.com/MedsanaRomania. .

"Stiri: Stiri: Medsana LadyCare" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent