· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Meniu de copil: de 4 x chipsuri

In anii care urmeaza, copiii vor ajunge sa manance snacksuri, cu precadere chipsuri, de patru ori pe zi. Ciorbele, supele, tocanitele, prajiturile de casa vor fi inlocuite cu pufuleti, guma de ­mestecat, bomboane, chipsuri sau ­popcorn.

Aces­tea au foarte multe calorii si nu-i aduc copilului nici una dintre ­vitaminele si mineralele necesare unei cresteri normale. De asemenea, contin grasimi modificate prin procedee chimice si zaharuri rafinate care imbolnavesc pancreasul.

Combinarea lor duce la aparitia acrilamidei, substanta cancerigena, ce se afla mai ales in ­chipsuri. Parintii din ce in ce mai ocupati, ambalajele mereu atra­gatoare, aditivii alimentari care ii fac dependenti si reclamele agresive sunt doar cateva dintre motivele alimentatiei haotice pe care o au copiii.Sursa : newsreport.ro .

"Stiri: Stiri: Meniu de copil: de 4 x chipsuri" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
de acord tot acest junk food e f periculos, nu trebuie lasati copiii sa manance asemenea mizerii ! dar nici asa zisa mancare traditionala romaneasca nu-i mai sanatoasa, adica tocanitele si prajiturile de casa!!!si astea sunt grele,contin grasimi la fel de nesanatoase ca si zahar care e deasemeni nociv!incercati sa inlocuiti prajiturelele de casa cu bare de cereale organice & fructe si fructe proaspete iar tocanitele cu carne slaba la gratar ori fiarta cu legume fierte/ la gratar ori salata!
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.33
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent