· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Mentine sanatatea ochilor cu noile suplimente Vizual, din gama Doppelherz-aktiv
Vizual Extra - zi si noapte

Cu doar o capsula pe zi, puteti face invidioasa, pe timp de noapte, chiar si o pisica.

Vitamina A, Zincul si extractul de afin din compozitia Doppelherz aktiv, Vizual Extra - zi si noapte, mentin starea de sanatate a ochilor si functiile vizuale optime, atat ziua, cat si noaptea.
Lucrul la calculator, privitul des la televizor, condusul autovehiculelor pe timp de noapte sunt activitati extrem de solicitante pentru ochi. Aportul de substante nutritive din Vizual Extra pastreaza acuitatea vizuala chiar si in zone cu luminozitate scazuta si protejeaza vederea .

Vizual Total – Omega 3 + Luteina

Nu e nevoie sa mai apelati la ceapa pentru a va umezi ochii. Doppelherz aktiv - Vizual Total contine o combinatie de substante protectoare ( acizi grasi Omega 3, Luteina, vitamine si minerale) care te ajuta sa combati senzatia de “ochi uscati” si sa mentii sanatatea retinei, cristalinului, a nervilor si vaselor de sange din ochi.
Vizual Total este recomandat in starile de oboseala oculara, purtatorior de lentile de contact, fumatorilor, persoanelor stresate si varstnicilor, diaabeticilor, conducatorilor auto si celor care folosesc intens calculatorul.
In plus, datorita compozitiei optime de Omega 3 si Luteina, produsul detine un rol important si in prevenirea degenerescentei maculare senile. Ambele produse se gasesc in farmacii, Vizual Total la un pret recomandat de 41 ron, iar Vizual Extra la 38 ron.

"Stiri: Stiri: Mentine sanatatea ochilor cu noile suplimente Vizual, din gama Doppelherz-aktiv" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent