· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Mergi la strand sau piscina? Vezi ce pericole te pasc

Pe aşa o vreme caniculară este de înţeles că toţi cei care nu vor ajungesă se bucure de apa mării se vor mulţumi cu o baie la ştrandul sau piscina din oraş. Este bine de ştiut însă că apa din aceste locuri poate fi plină de bacterii şi că, după o simplă bălăceală, vă puteţi alege cu infecţii.

Citeşte şi
net/remediu-natural-impotriva-arsurilor-solare-incearca-tinctura-de-propolis_147785.html">REMEDIU NATURAL împotriva arsurilor solare. Încearcă tinctura de PROPOLIS .

Un bazin sau o piscină sunt numai bune de bălăceală în zilele toride, însă ele pot ascunde pericole. Numeroase boli infecțioase pot fi transmise vara, când înmulțirea microorganisemelor din apa bazinelor sau din ștranduri este favorizată.

Citeşte şi Top Nivel de RADIAŢII ridicat pe Litoral HARTĂ INDICE UV.

O ameninţare în acest caz sunt filtrele de apă, care dacă nu sunt curăţate la timp, pot fi adevărate focare de infecţii. În ceea ce priveşte înotul în lacuri sau râuri, acesta este şi mai periculos pentru că nu există substanţe care să omoare bacteriile. Apele naturale pot fi contaminate cu excremente de animale sau deşeuri din canalizări.

Citeşte şi Top cele mai frecvente boli de vară la copii.

Infecţii pe care le puteţi lua din apă
Petele mici, maronii care apar pe torace indică o micoză a pielii. Roşeaţa şi durerea la ochi, însoţite de febră, sunt semne că aţi contractat o conjunctivită, iar senzaţia de ureche înfundată, asociată cu febră şi durere de cap, poate indica otită.

Mai multe informaţii despre bolile pe care le poţi contacta din apa de la ştrand sau piscină pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent