· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Milupa pregateste noi cadouri pentru copii si parinti

In primii trei ani de viata, grija pentru copilul tau este sinonima cu dorinta de a-i asigura celui mic cea mai potrivita nutritie pentru ca el sa creasca sanatos si istet. Stii cat de important este ca hrana lui sa fie diversificata si sa contina toti nutrientii necesari unei dezvoltari armonioase, in proportii echilibrate, chiar si dupa incheierea perioadei de alaptare.

Milupa vine in sprijinul parintilor cu produse special adaptate nevoilor nutritionale ale micutilor pentru fiecare etapa de dezvoltare si le ofera o noua surpriza: o cutie pentru pastrarea formulei de lapte sau a cerealelor. Mamicile vor putea pastra proaspete alimentele destinate micutului, mai mult timp.
Pachetele promotionale contin 2 cutii de Milumil 2, Milumil 3, Milumil Junior 1+, Milumil Junior 2+, Milupa 7 cereale sau Milupa cereale 4 fructe, si pot fi achizitionate din hipermarketurile Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Real si Selgros in perioada august – octombrie 2012.

Marca Milupa are o experienta de peste 80 de ani in dezvoltarea alimentelor special destinate bebelusilor si copiilor mici, formula de lapte Milumil fiind produsa pentru prima data in 1964. De atunci a fost imbunatatita constant iar inovatiile aduse sunt rezultatul cercetarilor specialistilor in nutritia sugarilor. Cand alegi Milumil pentru copilul tau alegi experienta acreditata de increderea parintilor din toata lumea si calitate la un pret prietenos.
Copiii sanatosi sunt copii fericiti!


Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari. Inainte de a alege o formula de lapte, consultati medicul. Recomandam folosirea Milumil Junior ca parte a unei dietei echilibrate a copilului mic.
Formulele de lapte pentru sugari, recomandate de la -6 luni si formulele de lapte speciale Milupa nu participa la promotie.

"Stiri: Stiri: Milupa pregateste noi cadouri pentru copii si parinti" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent