· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ministerul Educatiei va propune desfiintarea,din 2010, a tezelor cu subiect unic

Autor: Onush
data publicarii: 10.07.09
caterina Andronescu a anuntat, joi, ca Ministerul Educatiei va propune un proiect privind desfiintarea din anul scolar 2009-2010 a tezelor cu subiect unic, care va fi supus dezbaterii publice, relateaza Mediafax.

Potrivit proiectului, intentionam ca media de la admiterea in liceu sa fie calculata astfel: 50 la suta sa fie reprezentata de media celor patru ani, 25 la suta sa aiba pondere teza cu subiect unic pe care au avut-o in clasa a VII-a, iar 25 la suta o testare din clasa a VIII-a, care sa fie o evaluare de tip PISA, a spus Andronescu.

Demnitarul a precizat ca pentru clasele V-VII, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii intentioneaza sa organizeze testarile internationale pentru evaluarea elevilor, iar tezele sa fie cele obisnuite, locale.Sursa:
hotnews.ro/stiri-esential-5880235-ministerul-educatiei-propune-desfiintarea-din-2010-tezelor-subiect-unic.htm?cfnl=&newsalert"> Hotnews.ro.
"Stiri: Stiri: Ministerul Educatiei va propune desfiintarea,din 2010, a tezelor cu subiect unic" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent