· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ministerul Sanatatii face ample controale in sistemul sanitar

Ministerul Sanatatii incepe, de vineri si pana in 8 iunie, o ampla campanie de controale in spitalele publice, dar si in farmacii si in cabinetele medicale.

Potrivit unui comunicat al ministerului Sanatatii, va fi verificat mai ales modul de derulare a programelor nationale de sanatate: „Programului national de diabet zaharat si alte boli de nutritie”, subprogramul „Tratamentul bolnavilor cu afectiuni oncologice”, si „Programul national transplant de tesuturi, organe si celule”.

In principal, se va urmari: asigurarea necesarului de medicamente specifice bolnavilor, existenta si respectarea programarii pacientilor pentru controlul periodic la medicul specialist, medicamentele a caror prescriptie a crescut semnificativ in perioada verificata si incadrarea in bugetul aprobat, in perioada ian. - aprilie 2007

Comisia de control va fi constituita din reprezentanti ai autoritatii de sanatate publica judetene sau a municipiului Bucuresti, Casei de asigurari de sanatate judetene si a municipiului Bucuresti si ai Inspectiei sanitare de stat judetene.

Sursa:hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Ministerul Sanatatii face ample controale in sistemul sanitar" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent