· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul in cazul vaccinarilor antirujeolice

Autor: Onush
data publicarii: 11.12.05
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca va depune la Parchetul General o sesizare privind o serie de nereguli care au dus la epidemia de rujeola. Ministrul reproseaza fostei guvernari faptul ca in perioada 2003-2005 au fost vaccinati antirujeolic doar 60% dintre copii.Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ca va depune la Parchetul General o sesizare privind o serie de nereguli care au dus la epidemia de rujeola. Ministrul reproseaza fostei guvernari faptul ca in perioada 2003-2005 au fost vaccinati antirujeolic doar 60% dintre copii.Eugen Nicolaescu a afirmat ca va depune la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si documente care arata ca vaccinarile nu s-au realizat in proportie de 95%.

Epidemia de rujeola se afla deja in atentia procurorilor. Parchetul General a anuntat ca urmareste subiectul si ca daca va constata vreo infractiune, se va autosesiza din oficiu.

In ultimul timp, s-au imbolnavit 3600 de copii si 8 au murit din cauza epidemiei de rujeola.

Eugen Nicolaescu a afirmat ca va depune la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si documente care arata ca vaccinarile nu s-au realizat in proportie de 95%.

Epidemia de rujeola se afla deja in atentia procurorilor. Parchetul General a anuntat ca urmareste subiectul si ca daca va constata vreo infractiune, se va autosesiza din oficiu.

In ultimul timp, s-au imbolnavit 3600 de copii si 8 au murit din cauza epidemiei de rujeola.Sursa: hotnews.ro.

"Stiri: Stiri: Ministerul Sanatatii sesizeaza Parchetul in cazul vaccinarilor antirujeolice" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de Onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent