· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Ministrul Educaţiei: Trebuie luate măsuri de sancţionare mai aspre pentru elevii agresivi

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, ia în calcul întărirea măsurilor de securitate în şcoli şi sancţiuni mai aspre pentru elevii care sunt agresivi între ei la cursuri, iar înafara incintelor şcolare.

Ecaterina Andronescu a declarat la România TV că violenţa este o problemă generală.

Societatea a devenit extrem de agresivă. Este o problemă generală, nu numai o problemă a şcolii.

Agresiunile sunt mai multe în afara şcolii decât în şcoală. Trebuie să întărim sancţiunile pentru că fără sancţiuni extrem de dure nu reuşim să potolim acest fenomen. Mă gândesc la măsuri de sancţionare mai aspre pentru elevii care sunt agresivi între ei, în şcoală sau în afara şcolii, şi probabil că va trebui să modificăm regulamentele şcolare aşa încât să întărim sancţiunile, a declarat ministrul Educaţiei, scrie RTV.NET .

Declaraţia vine ca urmare unui incident lângă o şcoală din Voluntari în urma căruia un elev a fost înjunghiat în picior şi a unei filmări în care o elevă din Brăila a fost filmată de o prietenă în timp ce a lovit şi umilit în ultimul hal o altă fată .

Citeşte mai multe despre planurile ministrului Educaţiei pe RTV.NET .

"Stiri: Stiri: Ministrul Educaţiei: Trebuie luate măsuri de sancţionare mai aspre pentru elevii agresivi" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent