· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Minunea din suferinta


ERIC
Am nascut anul trecut pe 4 oct. un baietel de 3.550 frumos foc. Eram f fericita ca am trecut cu bine de eveniment deoarece am avut unele probleme la nastere si am facut cezariana. A doua zi a venit dr si mi-a spus ca acum copilul e bine, dar ca a avut si are unele probleme: ca nu respira la nastere, ca are piciorusele strambe, ca are infectie la urina etc, ca e la aparat acum, dar e mai bine. Am simtit ca mor, vroiam sa il vad sa stiu eu ca e bine. M-am dus a doua zi seara la el si era asa mic infasat, firav si m-am indragostit pe loc de el, am simtit o caldura sufleteasca si totul era perfect.

Cand am iesit din spital dr mi-a dat trimitere la Buc pt el ca are hidronefroza la rinichi, ca are var-equin bilateral la picioare si sa ma internez. Deci eu in loc sa ma duc acasa m-am dus direct la Buc. Ajunsa acolo ne-a internat la GR.ALEXANDRESCU eu fiind f speriata: nu stiam sa schimb un scutec, sa am grija de el, dormeam in acelasi pat, imi era frica sa nu ma sucesc pe el in somn, deci nu prea dormeam, a fost un chin; plangeam non stop si vroiam acasa.

Dupa o sapt m-a externat si am ajuns in sf acasa. Copilul avea piciorusele in ghips, dar era bine, eram la noi acasa cu tati si eram fericiti fara sa ne dam seama de pericolul care statea asupra copilului. Ii faceam injectii pt infectia din urina si ii paraia piele, muschiul de bebe mic si mi se rupea sufletul, dar ce era sa fac asa trebuia.I -am repetat urocultura la fiecare 2 sapt pana la 2 luni cand a facut iar infectie si ne-am internat la sp de data asta la M.COURIE.

Acolo tot felul de analize; injectii la 12 ore, cistografie, un calvar. Il vedeam cu branula in mana si plangeam non stop cel putin cand i-a bagat un furtunel pe puta am zis ca lesin. Diagnosticul a fost clar hidronefroza bilaterala de gr 4 (ultimul gr). Ne-am externat dupa o sapt urmand sa revenim dupa 6 luni. De atunci ii dau in fiecare zi antibiotic, ii fac urocultura la 2 sapt si am grija sa ii fie bine; de aceea acum e un rasfatat care nu stie sa planga, dar face numai ce vrea el si e mandria noastra si sufletul nostru.

Toate lunile au trecut cu greu, cu inimile noastre frante, cu lacrimi in ochi clipa de clipa si cu speranta. Cand te uiti in ochii lui si vezi bucurie, dar si suferinta in acelasi timp ai face orice sa-i fie bine. Noi cu greu ne descurcam, nu prea avem bani, stam 6 intr-un ap, nu avem loc, sunt discutii, e f. greu, dar copilul ne intareste si pt el suportam orice necaz.

Acum are 6 luni jum si am fost iar la sp si ne-a zis sa ne internam sapt viitoare pt alte analize si daca ii gaseste vreun obstacol pe canale sa-l opereze, daca nu sa-l puna pe lista de asteptare pt un transplant de rinichi ca nu poate sa ia toata viata antibiotice si oricum nu rezista. Noi ca parinti suntem la pamant cu moralul, dar speram sa se faca bine din tot sufletul.

Nici nu stiu cat se da la o operatie de bebe, daca poate cineva sa ne spuna am fi recunoscatorii si daca stie cineva vreun cab de kinetoterapie pt copil de 6 luni din Ploiesti (noi de aici suntem) sa ne spuna si noua sau vreun dr bun ar fi ideal. Bafta tuturor mamicilor si sanatate multa. ALINA,ERIC,NONE

ALINA, ERIC, NONE
publicat la 26.06.2006 (5377 citiri)