· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Minunea noastra

Se intampla in 2007 la 3 ani si 10 luni de la nasterea primului copil, o fetita dulce si frumoasa,blonda,cu parul inelat si ochi albastri ca cerul.
Medicul imi spusese ca nu voi mai face copii asa ca stateam linistita,sperand ca intr-o zi se va intampla o minune.Iata ca minunea s-a intamplat in decembrie,cand am facut un test si a iesit pozitiv.
Nu mi-a venit sa cred ,asa ca am mers la ginecolog sa vorbesc,sa fac un control,sa vad daca sunt sau nu insarcinata.
Dupa cateva teste rezultatul se confirma:sunt insarcinata,nici doctoritei nu i-a venit sa creada,asa ca m-ia zis sa ma duc la 8 saptamani cand incepe sa-i bata inima, sa fac un ecograf.
M-am dus la maternitate,la ecograf,dar nu era ea ci alt medic.Dupa control imi spune ca voi pierde sarcina daca nu ma duc la ea pentru niste teste.
Am sunat la cabinetul medicului meu ginecolog sa fac programare,apoi am mers la dansa .
I-am povestit totul si bineinteles ca m-a certat ca nu am cautat-o pe dansa.Am repetat ecograful si totul era bine.
Am urmarit sarcina ,la fiecare doua saptamani mergeam la ginecolog .
La 36 de saptamani ,intr-o seara am inceput sa am dureri,dar am banuit ca sunt din cauza statului in picioare si al efortului(de felul meu nu prea am stare ,tot timpul trebuie sa fac cate ceva)si cum se apropia si nasterea eram obsedata de curatenie.
Au trecut asa vreo 4 zile si m-am hotarat sa merg la doctor sa vad ce se intampla.
Nici nu m-am urcat bine pe masa ca doctorita imi zice ca am contractii si trebuie sa ma internez sa-mi puna perfuzii sa-l mai tinem pe bebe inca doua saptamani macar ,sa mai ia in greutate(nu ca ar fi fost sub normal)
Adoua zi am mers la maternitate,dar contractiile se indeseau si simteam nevoia sa imping ,banuiesc ca bebe isi facuse deja drum.
A venit doctorita mea si imediat m-a dus la salon si mi-a pus perfuzia .Dupa 30 min contractiile se oprisera.Am stat in spital 3 zile,apoi am venit acasa.Nu mai aveam voie sa fac nimic,de fapt nici nu mai puteam aveam o burta imensa,abia mai mergeam pana la baie,nici de mancat nu mai puteam sa manac.
Pe 4 septembrie 2008 am mers la ginecolog pentru control (trebuia sa nasc pe 10),dar mi-a zis sa ma duc de urgenta la spital in acea seara,daca nu dimineata la prima ora.
Am mers de dimineata,pe la 8,a venit doctorita mi-a facut control si m-a dus la sala de travaliu ,bebe venea in sfarsit.Pe la 10:30 a venit o moasa tare draguta mi-a pus o perfuzie si am inceput sa am contractii din ce in ce mai puternice. Moasa a plecat sa o cheme pe doctorita mea .Cu chiu cu vai am ajuns in sala de nasteri unde totul s-a petrecut rapid .La 11 eram in sala ,la 11:15 ,11:20 am nascut un baietel de 3650g,52 cm.

chrissaly
publicat la 03.07.2009 (3606 citiri)