· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Minunile mele


Dodo si Ada
Sunt asa de fericita ca sunt mamica.

Am doi copii minunati, un baiat si o fetita. Multe femei isi doresc copii. Cand am ramas prima data insarcinata zi de zi ma priveam in oglinda, era un lucru atat de minunat. Mai tarziu am fost la doctor la ecografie si l-am vazut, era atat de mic si firav.

Toata perioada de sarcina am fost grijulie, zi de zi vorbeam cu bebelusul, imi placea mult cand se misca. La inceput m-am speriat, dar mai tarziu abia asteptam sa se miste, zi de zi.

Cand a venit pe lume am plans de bucurie. Era o minune pentru mine. Am putut sa fac un copil, o mica viata pe acest pamant. Eram multumita de mine.

Sapte ani mai tarziu am mai facut un copilas, de aceasta data o minunatie de fata. Toata familia a asteptat-o cu mult drag.

Sunt fericita. Am un sot care ma respecta si ma iubeste si pe mine si pe copiii nostri. Seara tarziu cand copiii nostri dorm, eu si sotul meu stam de vorba si ne privim minunile, bucuriile vietii noastre, rostul nostru de a fi si a trai pe Pamant, sa-i crestem mari, sa-i educam bine si sa-i ajutam in viata.

irene1974
publicat la 26.06.2006 (3381 citiri)