· articole
· intamplari

 De la lume adunate...

Mi s-a intamplat... si nu credeam ca voi gresi...

Totul a inceput cand mi-am schimbat locul de munca... Am inceput sa lucrez intr-un complex comercial in care se sflau mai multe firme concurente. La inceput nu bagam pe nimeni in seama, poate si pt. ca eram mai noua, insa dupa un timp mi-a atras atentia doi ochi de un albastru intens. Nu am indraznit sa fac nimica mai mult decat sa ii admir de cate ori aveam ocazia, insa acest lucru nu a durat prea mult, si am ajuns sa ne salutam apoi sa ne cunoastem putin mai bine, iar de cand am aflat ca locuim in aceeasi zona... sa mergem impreuna acasa, sa ne trimitem mail-uri mai intai cu caracter general, ca mai apoi???... Nimic rau pana in mamentul in care sotul meu a plecat din tara pentru o saptamana. De aici si pana a imi cere sa vina acasa la mine sa bem o cafea nu a mai fost mult. La inceput am refuzat cu multa hotarare insa dupa multe promisiuni ca nu va incerca sa abuzeze de mine am acceptat sa vina la mine. La inceput am discutat foarte timizi insa atractia a fost prea mare si nu am rezistat sa ne sarutam... Ne-am aprins atat de mult incat foarte putin a fost sa nu mergem mai departe... si nu am mers! S-a facut dimineata si a trebuit sa plece la tara unde il astepta sotia lui. Acesta a fost inceputul unei relatii care credeam eu ca se va baza doar pe prietenie, insa dupa 4 luni minunate "i-a venit mintea la cap" si mi-a cerut sa punem punct. Totul a fost atat de brusc incat am suferit enorm de mult deoarece credeam ca am fost doar mintita si nicio declaratie de-a lui nu a fost sincera, ci doar a avut un singur scop... Si in acest moment sufar si a trecut aproape un an.
Nu stiu ce sa fac, ma gandesc tot mai des sa ma razbun si sa-l fac sa sufere enorm sa vada cu adevarat ca nu e bine sa-ti bati joc de sentimentele altora indiferent in ce conditii (mentionez ca nu aveam niste casnicii model, pentru el nu era prima oara, insa pentru mine da).
Cand ii ziceam ca nu e bine ce facem sau ce dorim sa facem imi motiva ca nu suntem singurii din lume. Habar nu am ce m-a facut sa gresesc, probabil curiozitatea, insa nu mai pot trai cu constiinta incarcata si cred ca am sa marturisesc totul, ce va urma? nu stiu...

"iubirea mea secreta"
publicat la 23.09.2006 (4556 citiri)