· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Mlastina de la Plopeni, rascolita de politisti in cautarea Mihaelei Dodan

Autor: onush
data publicarii: 17.08.05
Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au fost pusi din nou pe alergatura, in cursul zilei de sambata, ca urmare a unei declaratii a fiului principalului suspect in cazul disparitiei fetitei din Plopeni. In urma cu cateva zile, oamenii legii au reusit sa depisteze un infractor deosebit de periculos. Recidivistul Jean Tistu, in varsta de 38 de ani, a fost retinut in urma cu trei zile de catre politisti, fiind acuzat ca si-a molestat sexual proprii copii minori. Considerat principalul suspect si in cazul disparitiei Mihaelei Dodan, Tistu a fost ridicat de autoritati si dus in arestul IPJ, dupa ce magistratii au emis mandat de arestare preventiva, pe numele acestuia, sub acuzatia de viol.

Tistu este acuzat ca si-a violat in mod repetat cel putin doi dintre cei opt copii minori, in varsta de 7, respectiv 11 ani. De asemenea, el este banuit ca stie multe detalii in legatura cu soarta Mihaelei Dodan, fetita care a disparut din localitatea Plopeni pe data de 1 august si care nu a fost gasita nici pana in prezent. Tistu nu recunoaste insa implicarea sa in disparitia minorei si a declarat ca este victima unei inscenari, puse la punct de organele de cercetare penala. Suspectul afirma ca are un alibi deosebit de solid, la data disparitiei, el aflandu-se in judetul Valcea la fratele sau. Surpriza avea sa vina in urma audierilor la care au fost supusi copiii lui Tistu. Fiul cel mare al acestuia a declarat anchetatorilor ca la data de 1 august l-a vazut pe tatal sau de mana cu Mihaela Dodan, pe care a dus-o in mlastina din localitatea Plopeni. A stat ceva timp acolo cu ea, apoi s-a intors singur, a spus fiul lui Tistu. Chiar daca anchetatorii cunosc faptul ca baiatul are probleme psihice, nu au exclus aceasta varianta, si in cursul zilei de sambata au plecat din nou la Plopeni. Dupa mai multe ore de cautari, mlastina fiind rascolita de la cap la coada, oamenii legii au fost din nou dezamagiti. Nici urma de Mihaela. In consecinta, politistii s-au intors din nou la Constanta, cercetarile continuand cu audierile mai multor persoane din Plopeni.


Ziua de Constanta.

"Stiri: Stiri: Mlastina de la Plopeni, rascolita de politisti in cautarea Mihaelei Dodan" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
...............nu am cuvinte de dispret referitor la politiea din Rom, nu inteleg citi copii trebuie sa mai moara pt, ca cei in drept sa-si faca datoriea cum trebuie?????.......si daca ei sunt incopetenti nu este nimeni sa-i trega la raspundere???........nu ma refer numai la acest caz ci in general la toate, ........de fapt intr-un sistem bolnav ca al nostru, cei in drept nu mai au timp sau nu mai vor sa dea importantza la disparitia unui copil:(:(:( astazi unul, maine altul, si vai de capul la sarcii parinti care nu pot face nimic intr.o astfel de societate pt asi apara copii..............fara cuvinteeee:(((
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 1
voturi 3


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent