· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > La cumparaturi >Prin magazine > Mobila Cars pentru toate buzunarele
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Mobila Cars pentru toate buzunarele     
Gianina86

29.07.2016 3:12   Mobila Cars pentru toate buzunarele  citat 

Dragi parinti de baietei,

Trebuie sa va impartasesc ca am implinit visul baietelului meu: i-am mobilat dormitorul pe tema mult iubita de el: CARS. Am tot cautat on-line mobile pentru copii, nu foarte scumpa, cat sa fie pentru buzunare medii, de calitate, cu eroii baieteluli meu, masinutele CARS, sa fie compusa dintr0un pat, un sifonier, un birou, si ma gandeam si la o comoda cu cateva sertare, numai buna de pus in ea rechizitele, jucariile sau chiar sosetele, de ce nu?
Dupa cateva cautari, imi disparuse orice speranta, pentru ca am gasit mobile pentru copii foarte scumpa, furnizorii nu ofereau nici garantie, materialul nu era foarte bun….Pana cand, am intrat pe un forum, si am vazut cum un parinte se lauda cu noua lui achizitie pentru copil, un Pat CARS! Imediat am intrat pe site-ul catre facea trimitere www.magazinepentrucopii.ro , am dat o raida si am si gasit ce vroiam! Echipa este prompa, te sfatuieste, nu vrea doar sa vanda si atat, ofera Garantie si posibilitate de retur!

Iata ce mobila am ales pentru dormitorul baietelului meu: pat, sifonier, birou, comoda si o bancuta cu spatiu pentru depozitare!

Va recomand cu mare drag echipa www.magazinepentrucopii.ro !sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: