· articole
· intamplari

Muzeul Antipa se redeschide la 17 septembrieMuzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa se va redeschide la 17 septembrie, informeaza un anunt postat pe pagina electronica a institutiei. Muzeul din Bucuresti afirma ca se pregateste de redeschiderea expozitiei permanente si promite ca va oferi detalii in curand.

La sfarsitul lunii iunie, directorul Muzeului Antipa, Dumitru Murariu, declara ca vizitatorii se vor simti ca in Jurassic Park. Muzeul Antipa va avea proiectii 3D: Vizitatorii vor sta langa dinozauri.

Vor simti ca vin spre ei, a spus Murariu.
Printre noutatile pregatite pentru vizitatori se numara un ghid audio in limbile romana, engleza sau franceza, proiectii 3D, spatii de relaxare si informare, lumini profesionale care sa puna in valoare exponatele si inclusiv o cafenea, noteaza Romania Libera.

Pretul unui bilet de intrare este estimat la 10 lei, in timp ce copiii, elevii si studentii vor beneficia de reduceri.

Doar cinci spatii de prezentare a exponatelor raman asa cum le-a realizat Grigore Antipa, in timp ce 18 vor mentine tema creata de acesta, iar sapte vor fi complet noi.

Noul concept de amenajare propune un circuit functional fluent din toate punctele de vedere precum si functiuni care sa satisfaca nevoile si pretentiile vizitatorilor. Astfel apare conceptul de zona libera, spatiu in care te poti informa sau cumpara carti, fara a plati bilet sau alte taxe.

De asemenea, se creeaza accesibilitatea in spatiul muzeal pentru persoanele cu dizabilitati, prin elevatoare portabile, grupuri sanitare speciale pentru aceasta categorie de persoane.

Sursa : hotnews,observator.ro
foto : romanialibera.ro
.

"Muzeul Antipa se redeschide la 17 septembrie " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent