· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Mythos Fusion de la Franke – eleganţă exprimată în combinaţii de granit şi inox

Ca rezultat al filosofiei Franke bazată pe inovaţie, design şi tehnologie superioară, specialiştii Franke au creat chiuveta Mythos Fusion. Aceasta atrage atenţia prin formele bine definite şi atent conturate, dar şi prin combinaţia inedită de materiale care îi conferă o eleganţă desăvârşită şi funcţionalitate sporită. Realizată din fragranite şi cu inserţii de inox pe picurător, chiuveta Mythos Fusion are un design patentat de Franke.

Datorită designului şi tehnologiei unice, Mythos Fusion reprezintă o revoluţie în industria chiuvetelor.

Aceasta combină robusteţea granitului cu fineţea inoxului, făcând din orice bucătarie un spaţiu deosebit. Pe lângă designul ce atrage privirea, chiuveta Mythos Fusion beneficiază şi de o funcţionalitate extrem de ridicată, datorită materialului din care este realizată. Fragranitul este un material compozit din granit natural şi raşină acrilică ce are particularitatea că nu se zgârie şi nici nu se pătează.

Funcţionalitatea şi unicitatea designului recomandă chiuveta Mythos Fusion pentru bucătăriile moderne tip open space, cu insulă sau peninsulă.

Bateria Planar Light
Chiuveta este completată de bateria cu leduri Planar Light. Muchiile fine, asemănatoare tăieturilor unui diamant şi lucirile de inox se potrivesc perfect cu mixul de unghiuri drepte ale chiuvetei, rezultând un sistem integrat cu un design deosebit şi funcţionalitate sporită.

"Stiri: Stiri: Mythos Fusion de la Franke – eleganţă exprimată în combinaţii de granit şi inox" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent