· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: NEOSCOPE: Dermo-îngrijirea cu efect de liftingÎn Centrul de Cercetări Științifice Dr Irena Eris, fiecare problemă a pielii se cercetează în detaliu și își găsește rezolvarea cu precizie , fiecare dintre liniile create oferind prevenție și îngrijire completă.
Concepţia Inflammation Theory of Aging este o abordare globală, ce explică procesul îmbătrânirii și anume că, la baza îmbătrânirii organismului şi a pielii stau procesele inflamatoare.

Experţii din Centrul de Cercetări Ştiinţifice Dr Irena Eris inspiraţi de această descoperire, au dezvoltat tehnologia avansată INFLAMMIX™, ce inhibă microprocesele inflamatorii cronice şi ca urmare se încetineşte îmbătrânirea pielii. Linia cosmetică PHARMACERIS NeoscopeTM este dezvoltata pentru 3 tipuri de ten: cuperozic, uscat, sensibil.
TENUL CUPEROZIC 40+
Cremele pentru lifting Neoscope™ reduc înroşirea pielii, dar acţionează și împotriva ridurilor şi au un efect intens de lifting, îmbunătăţind elasticiteatea.

Cremă pentru lifting cu efect de netezire
Crema reduce ridurile şi are acţiune de lifting. Primele efecte sunt vizibile după 11 zile. Complexul inovativ de peptide cu secvenţă unică de aminoacizi creşte producţia de colagen şi lasă pielea cu până la 31% mai netedă. După 3 săptămâni de utilizare crema netezeşte ridurile cu până la 24%.

Cremă gel de ochi cu efect de liftingSPF 15
Primele efecte sunt vizibile deja după 8 zile. Influenţând diversificarea keratinocitelor, algele albastre cresc densitatea pielii şi lasă pielea mai netedă cu până la 26%. Uleiul de coacăză neagră bogat în acid linoleic normalizează funcţiile pielii afectate de procesul de îmbătrânire şi influenţa negativă a mediului. Complexul inovativ de peptide cu secvenţă unică de aminoacizi creşte producţia de colagen şi stimulează microcirculaţia sângelui. Ca urmare, se observă netezirea şi îmbunătăţirea aspectului pielii. După 3 săptămâni de folosire a cremei se observă scăderea intensităţii ridurilor cu 18%.

TENUL ALERGIC, SENSIBIL 40+
Îngrijirea tenului matur sensibil necesită utilizarea de cosmetice fără conţinut de ingredienţi ce cauzează iritarea pielii, ca de exemplu coloranţii sau substanţele parfumate. Sunt alese cu grija produse potrivite, ce conţin şi substanţe cu acţiune calmantă, îmbunătătind starea tenului alergic

Cremă pentru lifting cu efect de netezire
Crema reduce ridurile şi are un efect intens de lifting. Primele efecte sunt vizibile deja după 6 zile.Formula specială a cremei cu o toleranţă înaltă pentru tenul sensibil asigură hidratarea intensivă, de lungă durată şi previne iritarea pieli.

Gel cremă pentru ochi cu efect de lifting
Tehnologia inovativă INFLAMMIX™ încetineşte procesul de îmbătrânire cutanată şi reduce ridurile. Extractul de frunze de viţă de vie Vitis Vinifera protejează pielea împotriva influenţei negative a mediului extern, prevenind astfel apariţia ridurilor. Alatonina calmează iritaţia pielii. După 3 săptămâni de folosire a gelului se observă scăderea intensităţii, adâncimii şi numărului ridurilor cu 35%, precum şi reducţia cearcănelor şi pigmentării din jurul ochilor.

TENUL USCAT 40+
Pentru menţinerea echilibrului pielii este necesară hidratarea adecvată a straturilor ei superficiale. Tenul matur uscat necesită aplicarea produselor cu acţiune puternic hidratantă, ce reţin apa în epiderm, completează stratul hidrolipidic al pielii şi îi redau elasticitatea, stimulând producţia de colagen.

Cremă pentru lifting cu efect de netezireSPF 20
Crema reduce ridurile şi are un efect intens de lifting. Enzimele, create cu ajutorul bioingineriei avansate, repară dereglările de ADN şi stopează procesul de fotoîmbătrânire. Proteinele din Cucurbita pepo protejează fibrele de colagen şi elastină stimulând sinteza lor , încetineşte procesul de formare a ridurilor şi asigură reducţia ridurilor instalate cu 17% după 3 săptămâni de folosire. Complexul inovativ de peptide creşte producţia colagenului şi lasă pielea cu 15% mai elastică.

Cremă de ochi cu efect de liftingSPF 20
Datorită formulei speciale ce conţine vitaminele E şi C, extract din lapte de ciulin bogat în silimarină, crema acţionează împotriva radicalilor liberi şi reduce riscul iritaţiilor. Ca urmare, elasticitatea pielii creşte cu 15%. Uleiul de avocado normalizează grăsimea tenului şi îi asigură o hidratare adecvată, eliminând senzaţia neplăcută de întindere.

Brand-ul Pharamceris insemană siguranță, produsele fiind inovatoare și de o eficienta dovedită. Este o linie de dermocosmetice creeata pentru a ingriji zilnicc pielea fetei si corpului si de a–i asigura cît mai eficient sănătatea.
În conformitate cu strategia companiei, produsele Pharmaceris se găsesc pe piaţa românească numai în farmacii. Informaţii despre dermocosmeticele Pharmaceris puteţi găsi și pe site-ul: www.pharmaceris.ro.

"Stiri: Stiri: NEOSCOPE: Dermo-îngrijirea cu efect de lifting" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent