· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: NOU : Retete delicioase pe telefonul mobil!

Sanoma Hearst Romania lanseaza o noua aplicatie pentru utilizatorii iPhone: “Bucataria de Azi – Retete delicioase”. Disponibila in iTunes pentru suma de 0,79 €, aplicatia ofera utilizatorilor de terminale iPhone retete din bucataria internationala, selectate si pregatite de expertii revistei “Bucataria de Azi”, editata de Sanoma Hearst Romania.

Aplicatia culinara “Bucataria de Azi – Retete delicioase” (disponibila
com/ro/app/retete-bda/id392640373?mt=8">aici) isi structureaza retetele in cinci categorii: Aperitive & Salate; Gustari & Garnituri; Supe & Ciorbe; Feluri principale; Deserturi. Preparatele preferate pot fi adaugate in lista de Favorite, iar cumparaturile de ingrediente devin mai usoare pentru gurmanzi o data cu integrarea Listei de Cumparaturi, unde acestia isi pot ordona si updata ingredientele de care dispun deja sau pe care sunt nevoiti sa le achizitioneze.

Aceasta este a treia aplicatie pentru iPhone lansata de trustul media Sanoma Hearst Romania intr-un interval de mai putin de 3 luni. “Daca cele doua lansate anterior au fost branduite de FHM (Campionatul Mondial de Fotbal si FHM Bancuri) pentru publicul masculin, acum ne adresam cu precadere publicului feminin. In prezent, sunt in diferite faze de executie si alte aplicatii pentru iPhone care vor fi lansate pana la finalul anului 2010, ca parte din programul nostru de extindere multimedia si multi-platform a brandurilor cu notorietate pe care le avem in portofoliu“, declara Adina Vasilescu, New Media Publisher al Sanoma Hearst Romania.
"Stiri: Stiri: NOU : Retete delicioase pe telefonul mobil!" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent