· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Pana la 1 an > Nasuc infundat sau cu secretii?
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Nasuc infundat sau cu secretii?     
maddy
Copii
Andrei

11.09.2005 10:01   Nasuc infundat sau cu secretii?  citat 

Mai avem si noi o problema si ne-am gandit sa va cerem iar ajutorul.
Inca din maternitate am avut probleme cu nasucul, o secretie urata pentru care am facut tratament cu antibiotice. Explicatiile au fost mai multe, ba din cauza curentului, sau ca nu a fost bine aspirat la nastere, sau din cauza lapticului pe care il varsa uneori ii venea si pe nasuc si s-a format secretia nazala aceea urata.
Problema este ca de 2 saptamani am terminat tratamentul cu antibiotice, am mai avut si un preparat , picaturi pe baza de oxacilina, vit C ser fiziologic si hidrocortizon acetat pe care le-am pus in nasuc timp de 5 zile (nu mai mult deoarece dauneaza hidrocortizonul), dar am ramas totusi cu o haraiala pe nasuc, si mai ales noaptea.
Ii pun inainte de fiecare masa (adica de 6-7 ori pe zi) picaturi cu ser fiziologic pe nasuc, incerc sa il aspir cu pompita, dar problema este ca nu iese nimic, foarte rar ies secretii transparente.
Adesea respira de parca are nasul infundat, iar alteori de parca ar avea secretii abundente. Cel mai greu este ca bebelusul nu are decat 1 luna de zile si nu prea stiu ce ar merge pentru el...


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: