· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Nico şi Nicola cântă pentru viaţă

Susţinătoare ale campaniei Pampers-UNICEF, cele doua vedete îşi unesc forţele în lupta împotriva tetanosului neonatal

Bucureşti, 10 mai 2010 – Nico şi Nicola au cântat, în acest week-end, pentru toţi cei care sunt alături de Pampers şi UNICEF în lupta împotriva tetanosului neonatal. Susţinătoare ale campaniei umanitare „1 pachet = 1 vaccin”, Nico şi Nicola au emoţionat inimile celor prezenţi şi au făcut astfel apel la mamele din România, pentru a se uni şi a lua parte împreună cu Pampers şi UNICEF la lupta pentru salvarea zecilor de mii de micuţi din ţările afectate de tetanos.

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, Pampers şi UNICEF continuă să strângă fonduri pentru vaccinurile antitetanos necesare viitoarelor mămici şi bebeluşilor din ţările afectate de această maladie. Astfel, pentru fiecare pachet cumpărat, care poartă însemnele campaniei, Pampers donează către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin, necesar salvării viaţii unui micuţ.Acestei iniţiative i s-a alăturat, încă de anul trecut, lanţul de magazine Real. Vineri, 7 mai, în magazinul Real Vitan din Bucureşti, NICO a cântat pentru toţi cei care întind o mână de ajutor copiilor mai puţin norocoşi şi a donat produse Pampers destinate maternităţilor din Bucureşti, în urna special amenajată:

“Sunt convinsă că muzica poate uni milioanele de mămici din întreaga lume. Melodia campaniei reuşeşte să ne apropie şi să ne facă mai puternici, pentru a putea ajuta şi copilaşi din colţuri poate uitate de lume”, declară Nico.

La rândul său, lanţul de magazine Auchan, şi el sustinator al campaniei Pampers-UNICEF, a găzduit sâmbătă concertul NICOLEI, care a cântat în calitate de susţinător al campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. Nicola i-a invitat pe toţi părinţii să se alăture luptei pe care Pampers şi UNICEF au demarat-o pentru a elimina tetanosul neonatal:

“Susţin campania Pampers - UNICEF şi încerc ca printr-un gest mic, să pot oferi ceva de preţ: şansa unei alte mame de a-şi ţine copilul în braţe, în fiecare zi”, spune Nicola.
Prin vocile vedetelor pe care le au alături, Pampers & UNICEF fac apel la mamele din România şi din întreaga lume pentru a se uni în lupta împotriva tetanosului neonatal. În 2010, personalităţi precum Andreea Marin Bănica (Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF în România), Ştefan Bănica Jr., Nico, Analia Selis, Nicola, Andra, Anca Ţurcaşiu şi Chris Simion şi-au unit forţele alături de Pampers şi UNICEF în salvarea a milioane de vieţi.

"Stiri: Stiri: Nico şi Nicola cântă pentru viaţă" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent