· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Noile produse pentru machiaj de la Artistry


Prestigioasa gam─â de produse de frumuse┼úe ArtistryTM de la AmwayTM confer─â ochilor un look impecabil ┼či extrem de captivant datorit─â noilor produse ArtistryTM: Creionul automatic pentru spr├óncene ARTISTRY, Dermatograf mecanic pentru ochi, Mascara ARTISTRY pentru alungire ┼či definire.Creionul automatic pentru spr├óncene ARTISTRY ofer─â o textur─â ideal─â pentru a recontura, redefini ┼či a da volum spr├óncenelor printr-o aplicare neted─â ┼či natural─â. Formula sa, de o consisten┼ú─â ferm─â, este rezistent─â ├«n timp ┼či alunec─â u┼čor permi┼ú├ónd trasarea cu precizie a unei linii fine, medii sau groase, pentru a da form─â oric─ârui tip de spr├óncene. Con┼úine vitamina E ┼či un amestec special de ingrediente care permit o aplicare neted─â ┼či o senza┼úie de piele m─ât─âsoas─â. Pentru un aspect natural creionul automatic pentru spr├óncene Artistry are o perie pentru conturare ┼či omogenizarea culorii.

Dermatograful mecanic pentru ochi este rezistent ├«n timp, asigur─â, cu fiecare aplicare, un contur precis ┼či crearea de efecte multiple, de la natural la provocator. Cele cinci nuan┼úe ofer─â op┼úiuni nenum─ârate pentru conturarea ochilor ┼či sunt concepute pentru ob┼úinerea unui contur discret pentru zi sau ├«ndr─âzne┼ú ┼či intens pentru machiajul de sear─â. Suportul dermatograf mecanic pentru ochi are la un cap─ât un burete pentru uniformizarea culorii ┼či estomparea liniei.

Cele dou─â produse se caracterizeaz─â printr-un sistem re├«nc─ârcabil cu un Suport Primar compatibil pentru a sus┼úine rezerve pentru diferitele tipuri de creioane contur pentru ochi, creion pentru spr├óncene ┼či contur de buze ┼či rezerve comercializate separat.

Mascara ARTISTRY pentru alungire ┼či definire confer─â genelor un efect de alungire, definire ┼či separare. Peria sa unic─â asigur─â o aplicare u┼čoar─â ┼či rapid─â caracterizat─â prin rezisten┼ú─â ├«n timp ┼či ideal─â pentru folosirea zilnic─â. Noua formul─â de la Artistry, cu ulei de Jojoba, Vitamina E ┼či ingrediente emoliente, alunge┼čte genele cu p├ón─â la 70% ┼či le pastreaz─â hidratate, s─ân─âtoase ┼či elastice. Produsul este u┼čor de aplicat ┼či, totodat─â u┼čor de ├«ndep─ârtat: nu este necesar─â folosirea produselor pentru demachiere, se poate ├«ndep─ârta cu ap─â caldu┼ú─â.

***

Despre ARTISTRYTM
ARTISTRYTM se num─âr─â printre primele cinci cele mai v├óndute m─ârci de produse premium de ├«ngrijire a tenului ┼či printre primele zece cele mai v├óndute m─ârci premium de produse cosmetice ├«n lume. ARTISTRYTM ofer├ú tratamente intensive, testate clinic pentru ├«ngrijirea tenului ┼či pentru prevenirea ├«mb─âtr├ónirii acestuia ┼či solu┼úii sus┼úinute de studii ┼čtiin┼úifice, dar ┼či o palet├ú divers├ú de produse de machiaj ce acoper─â toat├ú gama necesar├ú oric├úrei femei. ARTISTRYTM este comercializat├ú prin intermediul unei re┼úele de peste trei milioane de ├Äntreprinz├útori priva┼úi ├«n ├«ntreaga lume*.

Despre Amway
Cu v├ónz─âri globale de 10,9 miliarde dolari ├«n 2011, Amway (www.amway.com) este una dintre cele mai mari companii de v├ónz─âri directe din lume.Fondat─â ├«n 1959 ┼či av├ónd sediul ├«n Statele Unite (Ada, Michigan), Amway ofer─â produse de consum ┼či oportunit─â┼úi de afaceri ├«n peste 80 de ┼ú─âri ┼či teritorii din ├«ntreaga lume, prin intermediul a peste 3 milioane de ├Äntreprinz─âtori, care ├«┼či dezvolt─â propria afacere. M─ârcile cu cele mai mari v├ónz─âri ale Amway sunt suplimentele alimentare NUTRILITETM, produsele pentru ├«ngrijire a locuin┼úei Amway HOMETM, produsele de cosmetic─â ┼či de machiaj ARTISTRYTM ┼či beautycyleTM ┼či sistemul de tratare a apei eSpringTM.

*Sursa Euromonitor International Limited; Produse de ├«nfrumuse┼úare ┼či ├«ngrijire personal─â 2011, categoria produse cosmetice premium ┼či sub-categoria produse premium pentru ├«ngrijirea pielii, valoare global─â RSP ├«n 2010.

"Stiri: Stiri: Noile produse pentru machiaj de la Artistry" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent