· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Noi schimbări în învăţământ: Ce se întâmplă cu vacanţa de vara

Anul şcolar 2014-2015 va avea 36 de săptămâni de cursuri, însumând 177 de zile lucrătoare, prin excepţie, pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar va fi de 37 de săptămâni din care durata cursurilor este de 33 de săptămâni, 4 săptămâni fiind dedicate desfăşurării examenului naţional de bacalaureat, prevede un proiect de ordin de ministru, publicat pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Ministerul Educaţiei pregăteşte NOI SCHIMBĂRI pentru elevii de şcoală generală, citeste pe
html">RomâniaTV.net.

Pentru clasele terminale de liceu cursurile se încheie în data de 29 mai 2015, iar pentru clasa a VIII-a anul şcolar va avea 36 de săptămâni, din care durata cursurilor este de 35 de săptămâni, o săptămână fiind dedicată desfăşurării evaluării naţionale. Astfel, cursurile claselor a VIII-a se vor încheia în data de 12 iunie 2015.

Ministrul Educaţiei vrea ca învăţământul obligatoriu să înceapă de la grădiniţă. Află la ce vârstă, pe RomâniaTV.net.

Pentru învăţământul special, clasele a IX-a - a XI-a, ciclul inferior al liceului, filiera tehnologică, durata cursurilor este de 37 de săptămâni, însumând 181 de zile, iar stagiile de pregătire practică pentru care au optat absolvenţii ciclului inferior al liceului, filiera tehnologică, cuprind 720 de ore.

Potrivit proiectului, cursurile anului şcolar viitor vor începe luni, 15 septembrie 2014 şi se vor încheia vineri, 19 decembrie 2014.

Mai multe detalii despre schimbările din învăţământ pe RomâniaTV.net.
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent