· articole
· intamplari

pampers: pampers: Nopți fără umezeală pentru dimineți pline de energieUn bebeluș poate dormi până la 20 de ore pe zi, iar până la vârsta de doi ani, un copil practic petrece mai mult timp dormind decât implicându-se în alte activități.

Somnul este deosebit de important în dezvoltarea ulterioară a bebelușului, factorii cantitativi și calitativi ai unui somn sănătos trebuind respectați: lipsa întreruperilor cauzate de trezirile dese, etapele de somn să fie în cantități potrivite.

Pampers Active Baby asigură confortul somnului celui mic, acesta trezindu-se energic și agil, pregătit să interacționeze cu membrii familiei. Și acest lucru se întâmplă pentru că noile scutece Pampers Active Baby și Pampers New Baby conțin un strat extra absorbant pentru somn, care absoarbe umezeala mult mai rapid, pentru ca cei mici să poată avea parte de un somn liniștit de până la 12 ore.

Pe lângă stratul extra absorbant destinat perioadei de somn, Pampers Active Baby vine și cu:
• benzi laterale elastice care se întind sau contractă în funcție de mișcările bebelușului, pentru o fixare fermă și, totodată, flexibilă;
• material moale ca bumbacul care permite pielii să respire;
• potrivire anatomică, asigurând o protecție imbatabilă împotriva frecării;
• loțiune protectoare din aloe vera.

Știm cu toții că diminețile într-o casă cu mai mulți copii sau cu ambii părinți pregătindu-se pentru serviciu pot fi obositoare. De aceea, este foarte important ca cel mai mic membru al familiei să beneficieaze de un somn de calitate pe perioada nopții și să se trezească astfel binedispus, zâmbind fericit.

Tu și micuțul tău vă puteti începe ziua cu bucurie, luându-vă câteva minute doar pentru voi, în care să-l mângâi, să-i faci puțin masaj, să-l îmbrățișezi și să-i șoptești cuvinte frumoase. Dacă tu ca mămică ești calmă și nu îi arăți micuțului că ești grăbită, atunci el îți va prelua comportamentul și va fi liniștit, bucurându-se de momentele pe care le are alături de tine. Dacă cel mic vede însă că ești grăbită, stresată, că încerci încă de cum te-ai trezit să rezolvi cât mai multe lucruri, atunci el va deveni nervos și va începe chiar să plângă. Iar acest lucru nu este benefic pentru nimeni. Evident, există dimineți în care totul decurge așa cum trebuie, dar și dimineți în care lucrurile merg pe dos. Nu fi dură cu tine dacă ai poate o zi proastă sau dacă nu-ți ies toate așa cum ai planificat! Nu te îngrijora, lasă în urmă acea zi, cu siguranță următoarea va fi așa cum vi-o doriți cu toții!

Dacă mai ai și alți copii, probabil ți se va părea că nu petreci suficient timp cu fiecare. Sau, în cazul în care lucrezi, te vei simți poate vinovată din această cauză. Dar toate acestea fac parte din viață, iar pentru cei mici aceasta este normalitatea.

Amintește-ți însă cât de important este să petreci timp alături de cel mic, fie chiar și pentru câteva minute! Strângându-l în brate, privindu-l în ochi ți spunându-i cât de mult îl iubești, îl ajuți astfel să se simtă în siguranță, chiar dacă pe parcursul zilei esti ocupată. Chiar și atunci când este foarte mic, vorbește-i puiului tău, bebelușii recunoasc vocea părinților și adoră să le-o audă. Îi poți cânta, îi poți spune povești, important este să menții interacțiunea cu el!

Nu uita că Pampers Active Baby reprezintă cea mai bună soluție de protecție a pielii bebelușului pe perioada nopții, păstrând pielea sănătoasă și uscată timp de 12 ore și asigurând tot confortul unui somn de calitate.

Alege de asemenea șervețelele umede Pampers Baby Fresh, pentru o senzație de prospețime ca după băiță, oriunde, oricând!Pentru informații legate de dezvoltarea și îngrijirea micuțului tău, intră pe pampers.ro sau pe pagina de facebook Lumea mamicilor, la secțiunea “Întreabă experții“ : aici
Medicul pediatru Roxana Rusu Pușcă și psihologul Cristiana Haica te așteaptă oricând cu sfaturi pentru tine și îngerașul tău.
.

Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent