· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Noul Always: pana la 100% protectie si 0% miros nedorit

Știm cât de important este să fii în preajma prietenelor tale, să fii înconjurată de oameni dragi și să te simți cu adevărat bine atunci când sunteți împreună. Pentru că meriți tot ce e mai bun, noul Always îți oferă acum până la 100% protecție și până la 0% miros nedorit, pentru ca tu să te simți cât mai confortabil cu tine însăți și cu cei din jurul tău, fără să ai vreo grijă.
com/v4b0nb.jpg"/>

Bucuria fiecărui moment petrecut cu prietenii tăi depinde și de starea ta de spirit. Află că, pentru fete, apropierea și chiar simpla atingere sau mângâiere sunt esențiale pentru sănătatea lor fizică și psihică. Apropierea față de alte persoane și, în special, față de prieteni, le poate reduce anxietatea și stresul, poate înlătura depresia și chiar durerea fizică.

Momentele de apropiere cu oamenii dragi nu fac altceva decât să întărească prietenia. Fie că mergi braț la braț cu fetele, că vă înghesuiți pe bancheta din spate a taxiului sau că încercați să dormiți toate într-un pat mult prea mic, sunt acele momente în care simți că sunteți de nedespărțit. Și atunci, e important să fii cu adevărat protejată și plină de prospețime.

Pentru că prietenele tale sunt importante, pentru că numai alături de ele te distrezi oriunde și oricând, Always ține grijile zilelor delicate departe de tine. Gata cu zilele mohorâte!
Simte-te bine cu Always!

Alătură-te și tu fetelor de pe pagina de Facebook NoiFetele ca să afli cum să te bucuri de fiecare zi, fără să ai vreo grijă! .
Nu sunt comentarii disponibile la acest articol.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent