· articole
· intamplari

Noul Pampers Active BabyStudiile au aratat faptul că abdomenul bebelusilor se poate contracta si relaxa cu pana la 8 centimetri în timpul activitatilor zilnice. Pampers lanseaza scutecele Pampers Active Baby cu benzi laterale elastice, conceput pentru a oferi protectie si o mai mare libertate de miscare.

Bebeluşii sunt plini de energie încă din primele momente ale existenţei lor. Ei respiră, se rostogolesc, gânguresc şi sunt gata să pornească în marea aventură a vieţii.

Ei îşi doresc să exploreze nestingheriţi universul care-i înconjoară.

Gimnastica îl ajută pe micuţ să se dezvolte sănătos şi armonios. Picioruşele, mânuţele, burtica şi spatele, toate au nevoie de atenţie deosebită. Fiecare exerciţiu contribuie la relaxarea sau tonifierea musculaturii întregului corp, ajutându-l pe micuţ să dobândească o mai mare flexibilitate în mişcare şi să devină din ce în ce mai independent. Însă pentru aceasta, el are nevoie de un scutec care să-i permită să facă orice fel de mişcare. Noul Pampers® Active Baby, fiind un scutec deosebit de flexibil datorită benzilor laterale elastice, se potriveşte perfect pe corpul micuţului şi îi va oferi libertate de mişcare indiferent dacă se răsuceşte, se dă peste cap, merge de-a buşilea sau stă în cele mai neobişnuite poziţii.

Pampers lansează noile scutece Active Baby cu benzi laterale elastice, ce asigură protecţie şi o mai mare libertate de mişcare. Scutecele Pampers Active Baby cu benzi elastice sunt disponibile în mărimile 4, 4+, 5 şi 6 şi sunt prezente în magazine începând cu luna martie.

Pentru a fi vesel şi dornic să participe la activităţile care i se propun, bebeluşul trebuie să se simtă confortabil în scutecelul pe care îl poartă. Având benzi elastice care se extind cu până la 10 cm, noul scutec Pampers® Active Baby prevăzut cu benzi elastice în zona mijlocelului, va face ca burtica să se simtă în largul ei, iar micuţul va fi vesel, vioi şi liber să se mişte aşa cum îşi doreşte.


Pentru informaţii suplimentare:
Denissa Scutaru
Senior PR -Wunderman
E: denissa.scutaru[at]wunderman.com
.

"Noul Pampers Active Baby" | cont nou | 10 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
18.02.09 14:43: liana76
Am cumparat aceste scutece cu benzi elastice inca din luna ianuarie si am fost si sunt foarte mutumita. E perfect adevarat ca ofera mai multa libertate de miscare si ca se adapteaza mai bine la corpul bebelusului. Nu mai raman pe bulanashe acele urme stranse si rosii.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

20.02.09 13:49: alexmihai
De cand se gasesc numai aceste scutece cu elastic ma gandesc sa schimb marca. In urma cu ceva timp gaseam si din acelea clasice,eram f multumita de ele. Acum nu stiu ce sa mai fac cu astea,mai ales noaptea ca nu se trezeste sa il schimb,e dezastru. dimineata e tot ud. Baietelul meu are 1 an si 5 luni si folosesc nr 5,dar sunt extraordinar de proaste fata de celelalte.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre igiena:
Raceala si Gripa

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 2.6
voturi 5


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent