· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Noutati in cosul cu bunatati Tnuva

A venit toamna. Primii copaci aramii. Prima adiere de vant racoros. Sunetul primelor frunze uscate, strivite de cosul cu bunatati.

Cat de frumoase sunt clipele petrecute alaturi de cei dragi la picnic!
Iar pentru ca toamna si iarna sunt atat de rare evadarile in natura, Tnuva a adunat cu grija roadele verii si te invita la un Picnic Tomnatic pe care ti-l poti pregati oricand ai pofta de o gustare. Alege branzica ta preferata Tnuva Cottage, sau noile sortimente Tnuva Cottage cu Marar si Usturoi, Tnuva Cottage cu Masline Verzi, sau Cascavalul clasic Tnuva.

Tnuva Cottage este gustarea ideala, formata dintr-un amestec savuros de granule de branza proaspata si smantana cremoasa. Aceasta poate fi servita pe felii de paine, spre deliciul intregii familii! Se gaseste in ambalaje de 175g si 360g.

Tnuva Cottage Masline Verzi (5% grasime; 175g) contine granule de branza proaspata delicioasa, cu smantana si bucati de masline verzi, pentru un gust mai bogat. Branzica este bogata in proteine si contine 6,5% bucati de masline verzi.

Tnuva Cottage Marar si Usturoi (5% grasime; 175g)Este gustarea inedita care poate fi consumata oricand si poate constitui o masa hranitoare cu un aport important de proteine. Contine granule de branza proaspata cu smantana si marar si usturoi, pentru un gust savuros.

Tnuva Cascaval Clasic (22% grasime; 400g; 800g) este un produs perfect atat pentru micul dejun, pentru gustarea din timpul zilei, sau chiar pentru retetele preferate ale familiei. Contine cascaval maturat, fabricat din lapte de vaca pasteurizat, prin metoda oparirii casului.

"Stiri: Stiri: Noutati in cosul cu bunatati Tnuva" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent