· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Noutăţi de primăvară de la Danone

Danone România întâmpină primăvara cu noutăţi în două dintre cele mai cunoscute game ale sale, Activia şi Nutriday: Activia cu cereale integrale, nuci şi miere, Nutriday Delicios cu prăjitură alba ca zapada, Nutriday Delicios cu biscuiţi cu ciocolată şi portocale şi Nutriday Delicios cu chec.

“Strategia noastră este, aşa cum v-am obişnuit, să oferim consumatorilor experienţe cât mai diversificate, prin produse inovative, gustoase şi în acelaşi timp echilibrate nutriţional.

Astfel, noul Activia se adresează femeilor moderne şi dinamice, care îşi doresc o gustare rapidă şi uşoară, iar pentru copii, am creat special o nouă gamă Nutriday Delicios care combină gustul delicios al prăjiturilor de casă cu cel al iaurtului”, declară Dr. Bogdan Ioachim, Director comunicare, nutriţie şi ştiinţă Danone România.Activia cereale integrale cu nuci şi miere conţine bucăţele de nuci şi miere polifloră, o combinaţie gustoasă şi săţioasă care se îmbină perfect cu cerealele integrale, pentru a crea o gustare inedită, potrivită pentru orice moment al zilei. Sub sloganul „Pentru femei dulci ca mierea”, Activia cu nuci şi miere beneficiază de un suport de promovare puternic, precum şi de momente de degustări speciale în magazine .
Prezentă pe piaţa din România din anul 2001, Activia este cel mai diversificat produs din portofoliul Danone incluzând astăzi 22 de sortimente potrivite oricărui moment de consum: de la micul dejun, la snack-ul dintre mesele principale şi până la gustarea uşoară de seară. Activia este recunoscuta drept cea mai de încredere marcă de iaurt. 1 din 3 românce din mediul urban cu vârsta peste 25 de ani numesc Activia, atunci când sunt întrebate în ce marcă de iaurt au cea mai mare încredere, se arată într-o cercetare de piaţă realizata de GFK (iulie 2011). Gama Activia este una dintre cele mai de succes mărci internaţionale ale Grupului Danone, fiind consumată în peste 70 de ţări.


Danone Nutriday Delicios lansează o gamă de produse adresată în special copiilor, combinând iaurtul cu cele mai delicioase prăjituri: Chec, Prăjitura Albă ca Zăpada şi Biscuiţi cu ciocolată şi portocale. Părinţii au astfel, un aliat de nădejde în noile Nutriday Delicios, pentru momentele când vor să le ofere celor mici o gustare dulce, între mese.

Nutriday este gama principală din portofoliul de produse Danone şi, totodată, cea mai cumpărată marcă de iaurt din România. Nutriday oferă produse naturale, hrănitoare şi accesibile pentru toată familia, contribuind la crearea unor obiceiuri de alimentaţie sănătoase. Gama include iaurturi clasice, iaurturi de băut, iaurturi cu fructe şi iaurturi fără grăsime. Prin marea sa diversitate, Nutriday se adresează tuturor membrilor familiei, fie ei copii, tineri, persoane active sau bătrâni.

"Stiri: Stiri: Noutăţi de primăvară de la Danone" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent