· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alaptarea > Nu se instaleaza lactatia-ce facem?
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Nu se instaleaza lactatia-ce facem?     
ynca13
Locatie: suceava
Copii
ILINCA-MARIA: 14 ani

31.12.2006 3:23   Nu se instaleaza lactatia-ce facem?  citat 

O prietena de-a mea a nascut (normal) pe 29 decembrie. Toate bune si frumoase, dar nu are lapte. Ea are 35 de ani si dupa 10 ani a nascut acum al 2-lea copil. La primul s-a confruntat cu aceeasi problema... dupa 2 sapt l-a bagat pe lapte praf. Acum incearca si isi doreste f mult sa nu se mai intample asa. A baut ceai de fenicul si alte lichide, a stimulat sanii cu pompa, dar ....fara succes. BB trage cat trage, apoi plange ca nu vine nimic....
Cine s-a confruntat cu aceasta problema, poate ne da un sfat util.


sus

Denunta
adelia
Locatie: Alba Iulia
Copii
Diana Ioana: 15 ani, 9 luni
Teodora Maria: 13 ani, 9 luni

31.12.2006 5:04     citat 

Laptele vine in general in a 4-a zi de la nastere (furia laptelui), atunci veti sesiza ca sanii sunt mai grei si tari intre supturi sau curg in mod spontan.


Deocamdata prietena ta are doar colostru, care cantitativ e putin (in jurul a 5 ml). Depinde de copil... unii copii se satura cu acel colostru, altii nu.
Niciuna din fetele mele nu s-au saturat. La Diana (cea mare) am avut mai multa energie si am pus-o la san foarte-foarte des... chiar dupa 10 min de la supt, daca incepea sa planga. La Teodora am avut niste probleme dupa nastere (dureri de muschi in picioare si maini si o senzatie de vlaga de m-au tintuit in pat) si asistentele din spital i-au dat lapte praf in ziua urmatoare nasterii. Dupa 2 zile le-am cerut sa lase fetita cu mine si a primit doar de vreo 2 ori lapte praf, iar dupa instalarea lactatiei (3 zile de la nastere) am oprit complet laptele praf.

Daca vede cumva Christa subiectul... ea a avut mai multe probleme cu instalarea lactatiei, insa a reusit s-o alapteze pe Mona integral... si inca o alapteaza fara sa-i dea altceva.


sus

Denunta
Christa
Locatie: Germania
Copii
Mona Julia: 13 ani, 10 luni

31.12.2006 5:14     citat 

Ca sa nu mai povestesc inca odata, uite-aici linkul unde am povestit cum am ajuns sa renunt la laptele praf dupa cca. 3 saptamani de alimentatie "mixta":
http://www.parinti.com/modules.php?name...&start=135


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: