· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Nutricia lanseaza laptele fortifiat premium

Juniorul tau si-a castigat destul de mult independenta si pana la varsta de 3 ani a facut o multime de progrese. De acum merge la gradinita, participa la aniversarile prietenilor iar in parc abia mai poti tine pasul cu el. Cu toate acestea, sistemul lui imunitar este inca vulnerabil iar micutul tau are in continuare nevoie de sprijinul tau pentru o dezvoltare sanatoasa si un sistem imunitar puternic.

Ca parte a unei diete echilibrate, ii poti oferi micutului tau laptele fortifiat Aptamil Junior de la 3 ani+.

Contine Pronutra+, un complex unic de ingrediente ce combina IMMUNOFORTIS (scGOS/lcFOS) cu nutrienti esentiali si vitaminele A, C si D*, pentru functionarea normala a sistemului imunitar.

Aptamil Junior 3ani+ contribuie in mod natural la un sistem imunitar sanatos* si este imbogatit cu nutrienti esentiali precum fier, calciu si zinc, astfel incat juniorul tau sa faca fata marilor provocari ale lumii celor mici.

Pentru intrebari si sfaturi legate de nutritia copiilor mici, poti intra in dialog cu expertii Nutricia Aptamil la telefon 00800672888 sau pe e-mail [email protected]

Nutricia sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, in paralel cu alimentatia diversificata.Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.

"Stiri: Stiri: Nutricia lanseaza laptele fortifiat premium" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent