· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: ON LiNE te alinta cu doua noi arome de sapun

Mainile noastre dezvaluie foarte multe despre noi, despre activitatile cotidiene, despre sanatate, varsta.
Totodata, mainile pot avea un rol important in relatiile cu oamenii, fie ca vorbim despre o simpla strangere de mana la inceputul unei intalniri de afaceri, de incurajare a unui prieten sau de tinutul de mana al unui copil.

Ingrijirea atenta a mainilor este esentiala, mai ales in sezonul rece, cand frigul si schimbarile de temperatura pot duce la neplacuta asprime a mainilor si la crapaturi.

ON LiNE, liderul pe piata poloneza de sapun lichid, aduce doua noi sapunuri lichide: cu liliac si cu masline. Ingrijirea mainilor va deveni astfel mai placuta si mai eficienta.Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.Mainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala(FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mñinilor, păstrñndu-le sănătatea Ɵi frumuseƣea.

Pe langa aromele de liliac si masline, produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome: Lapte si Miere, Lacramioare,Castravete, Tei, Magnolie,Lavanda,Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.

Produsul este disponibil in hypermarkerturi si supermarkerturi.
Pret raft 9.50 ron/ 500 ml ..

"Stiri: Stiri: ON LiNE te alinta cu doua noi arome de sapun" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent