· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: O alegere deosebită pentru o bucătărie modernăNoua gamă de cuțite Fiskars Edge reprezintă o interpretare modernă a unei unelte tradiționale.

Designul progresiv al gamei Edge este inspirat de simplitate și funcționalitate, caracteristici bine cunoscute pentru Fiskars. Gama Edge urmează trendurile atât în bucătărie, cât și în lifestyle.

Gama de cuțite Edge, de la Fiskars, întrunește toate calitățile pentru a mulțumi chiar și cei mai pretențioși bucătari. Modernă și universală, gama Edge urmează tendințele din design, printr-un obiect neted, negru complet, cu un detaliu portocaliu, pentru a crea un nou look, plin de energie, pentru bucătărie.

Gama de șapte cuțite combină influențe atât din bucătăria Estică cât și din cea Vestică. Astfel, există cuțite cu funcții diferite cu lame inspirate din tradițiile japoneză și europeană. Trecerea ușoară dintre mâner și lamă permite utilizarea diferitelor stiluri de tăiere și fac cuțitul foarte ușor de manevrat. De asemenea, mânerele turnate prin injecție păstrează igiena din zone de trecere către lamă. Învelișul sporește durabilitatea și ajută la o curățare ușoară. Lama groasă de 2.3 mm permite control și o tăiere fină. Cuțitele Fiskars Edge pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Design Danez
Gama de cuțite Fiskars Edge poartă semnătură designerului danez Tobias Wandrup, omul din spatele multor alte cuțite de succes Fiskars cum ar fi FunctionalForm și Fuzion. Wandrup face design pentru Fiskars încă din anii ’90, iar lucrările sale includ, de exemplu, premiul Red Dot pentru designul gamei de cuțite FunctionalForm. Tobias Wandrup lucrează ca designer freelancer și este de asemenea partener în agenția de design Ørgreen. Ca designer, Wandrup este inspirat de produse ce includ elementul mișcării.

“Mă simt intrigat de energia pe care o au obiectele aflate în mișcare, precum mașini, avioane, dar și cuțite. Acestea au multă energie în ele. Mă inspiră, din moment ce baza designului meu o reprezintă idea de funcționalitate: dacă te miști sau reacționezi cu ajutorul unui echipament tehnic sau a unei unelte de bucătărie, ar trebui să ai o unealtă care este perfectă pentru scopul tău.

Pentru noua gamă de cuțite, Wandrup a căutat o formă modernă, universală și originală Fiskars.

“Cuțitul este una dintre cele mai importante unelte din casă. Există o întreagă tradiție pentru acest produs; cuțitele sunt cunoscute încă de la începuturile omenirii, de aceea este foarte dificil să le aduci un look nou. Am vrut să adaug puțin suflet, așa cum au cuțitele lucrate manual.”
“Cred că această gamă se poate mândri că reprezintă un adevărat produs Fiskars - are simplitate și energie. Îmi doresc să fac lucruri autentice pentru Fiskars, dar în același timp doresc să lărgesc limitele brandului spre noi orizonturi. Fiskars are curajul de a dezvolta mai departe brandul, iar acestă gamă este un foarte bun exemplu.”

Fiskars este unul dintre cei mai mari furnizori globali de bunuri de consum pentru locuinţă, grădină şi exterior. Grupul are un portofoliu consistent de mărci internaţionale de încredere, printre care se numără Fiskars, Iittala, Gerber, Silva şi Buster.

"Stiri: Stiri: O alegere deosebită pentru o bucătărie modernă" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent