· articole
· intamplari

Oase sănătoase pentru copii sănătoși cu Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 Sirop
Alimentația copiilor este fundamentală pentru dezvoltarea lor, dar de cele mai multe ori necesarul de nutrienți nu este acoperit doar prin alimente, iar suplimentele alimentare sunt o bună soluție pentru a asigura copiilor tot necesarul de minerale și vitamine.

Necesarul de nutrienți poate fi crescut în cazul unei diete alimentare dezechilibrate sau în situații deosebite, precum: perioadele de creștere în cazul copiilor și adolescenților sau practicarea sportului de către aceștia, ceea ce implică efort fizic intens și consum energetic ridicat. Prin urmare, adulții ar trebui să fie preocupați să asigure, atât lor, cât și copiilor, o dietă sănătoasă și echilibrată.

Din păcate însă, nu întotdeauna le putem oferi un aport substanțial de minerale și vitamine doar din alimentație și, de aceea, specialiștii recomandă să apelăm la suplimente alimentare. Noi vi le recomandăm pe cele de la Doppelherz, de calitate germană, care acoperă toate necesitățile unei familii, de la mic la mare.

Și pentru că astăzi vorbim despre sănătatea copiilor, ne-am oprit asupra unui produs nou de la Doppelherz: Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii, sub formă de lichid, care se adminstrează pe cale orală. Și pentru că știm cât de mofturoși sunt cei mici când vine vorba despre gust, vă dăm o vede bună: are un gust delicios de portocale.

Pe mai departe, vă spunem că doar cu 10 ml pe zi, copilul tău va primi un aport optim de Calciu (300g ) și Magneziu (100 g). În plus, conține Vitamina D pentru funcționarea normală a sistemului imunitar la copii, dar și Zinc și Mangan.

Împreună, toate aceste minerale și vitamine completează aportul zilnic adus de alimentație și conferă garanția unor oase puternice, a dinților sănătoși și furnizează energia și vitalitatea de care au nevoie pentru toate activitățile lor. De asemenea, combinația de minerale și vitamine este un stimulent eficient pentru imunitate.

Dozele de minerale și vitamine conținute de Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii sunt ideale, acoperind în mod ideal necesarul zilnic pentru copii și adolescenți, în proporție care variază de la 25% la 100%.

Calciul are un rol esențial în menținerea sănătății organismului, fiind un mineral ce intră în compoziția oaselor și dinților. Inima, dar și sistemul nervos au nevoie de calciu pentru buna funcționare. Un aport corect de calciula copii previne rahitismul, apariția cariilor și contribuie esențial la buna dezvoltare generală a celui mic. Un aport corect de calciu la copii susține apetitul normal, garantează un somn sănătos, previne afecțiunile osoase și susține sănătatea dinților.

Magneziul reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular. Organismul nu îl produce singur și, în plus, stocarea magneziului nu este posibilă. La copii, magneziu intervine în procesul de dezvoltare a musculaturii și oaselor alături de calciu. Practic, calciul fără magneziu nu-și poate îndeplini rolul în organism.

Vitaminei D3. Contribuie la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular şi la absorbţia şi utilizarea normală a calciului şi fosforului. Efectele benefice ale aportului de Vitamina D3 se reflectă în funcționarea sistemului imunitar în mod esențial la copil. Vitamina D3 este vitală pentru procesul de fixare a calciului în oase, fiind esențială în prevenirea rahitismului.

În plus, gama Doppelherz pentru copii include și alte 2 produse: Doppelherz Omega-3 Family Sirop - pentru întreaga familie, bogat în acizi grași Omega-3 și Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitaminele A,D,E,C – capsule masticabile – un amestec echilibrat de ulei de somon cu valoroșii acizi grași DHA și EPA, precum și o combinație eficientă de vitamine: Vitamina A pentru o vedere normală, Vitamina C pentru reducerea oboselii, Vitamina D pentru o creștere armonioasă și Vitamina E, care previne apariția infecțiilor.

Produsele Doppelherz sunt potrivite pentru întreaga familie, sunt de calitate germană și sunt concepute pentru a te ajuta să ai o stare de bine pe tot parcursul zilei.
Descoperă-le pe toate pe www.doppelherz.ro.

"Oase sănătoase pentru copii sănătoși cu Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 Sirop" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre :
Noua structura a anului scolar 2012-2013 si programul

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent