· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: O casă curată și strălucitoare cu doar două geluri pentru curăţenie de la Cif

Toată lumea visează să aibă o casă curată si strălucitoare folosind cât mai puține produse de curățenie cu ajutorul cărora să poată elimina aproape orice pată. Dacă până în prezent erați nevoiți să achiziționați mai multe produse diferite care ocupau mult spaţiu în baie și în bucătărie, acum Cif vă oferă o variantă practică, eficientă și ideală pentru bugetul familiei: Noile Geluri care lasă în urmă o casă îngrijită, ireproșabilă.

În această lună Cif a lansat o noua gamă de produse universale de curăţenie Cif Gel, formată din: Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie. Acestea pot fi utilizate pe toate suprafeţele lavabile din casă, lasându-le curate, strălucitoare şi plăcut mirositoare.


Această gamă aduce un plus atât în cazul investiţiei și al diversității în utilizare, cât şi în cel al spaţiului destinat păstrării recipientelor. Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie sunt suficiente pentru a avea o casă îngrijită.

Cif Gel cu Clor Activ, destinat curăţării şi înălbirii suprafeţelor lavabile, este ultradegresant şi eficient în toate condiţiile de duritate a apei; curăţă murdăria dificilă precum petele de ceai, vin roşu, sau petele de fructe roşii, lăsând în urmă un parfum proaspăt.

Cif Gel pentru baie este destinat îndepărtării murdăriei din baie precum depunerile de piatră sau urmele de apă și săpun şi are o eficienţă maximă în toate condiţiile de duritate a apei.

Noile geluri de la Cif pot fi folosite atât nediluate, cât şi diluate.

• Sub forma nediluată, Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie pot fi utilizate pe suprafeţele lavabile mici precum obiectele sanitare, aparatele electrocasnice, plăcile din gresie sau faianţa. Cif Gel nediluat se poate aplica pe un burete sau direct pe suprafaţa murdară şi necesită clătire.
• Sub forma diluată, noile geluri Cif pot fi folosite pe podelele lavabile din întreaga casă, prin dozarea a două căpăcele într-o găleată cu apă, iar în acest caz clătirea după utilizare nu este necesară.

Cif îţi recomandă să folosesti gelurile nediluate prin aplicarea pe bureţii Vileda Soft Power, care pot fi utilizaţi de mai multe ori fără să se degradeze şi nu zgârie suprafeţele.

Cif Gel cu Clor Activ şi Cif Gel pentru Baie completează celelalte game de produse Cif existente în România: Cif Cream - formată din Cif Cream şi Cif SuperCream Universal;

Cif Spray - formată din spray-uri pentru curăţenia zilnică (Bathroom, Kitchen & Degreaser, Windows & Shine), spray-uri pentru murdăria dificilă (Cif Inox, Cif Power Creams – Baie, Bucatarie, Cif Power Cream Universal);
Cif Brilliance(Cif pentru podele lavabile şi Cif pentru podele din lemn).

"Stiri: Stiri: O casă curată și strălucitoare cu doar două geluri pentru curăţenie de la Cif " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent