· articole
· intamplari

Olimpiada Zorky's Planet in AFI Palace Cotroceni
Zorky’s Planet, primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, îi invită pe copii, alături de părinţii lor, la Olimpiada Zorky’s Planet, care va avea loc în zilele de 11 și 12 august.Timp de două zile, copiii se vor întrece într-o competiţie organizată de Zorky’s Planet, iar la sfârşitul probelor, câştigatorii, dar şi participanţii vor fi premiaţi pe podiumul special amenajat, vor primi diplome, medalii, dulciuri şi sucuri.

Probele la care se vor putea înscrie copiii sunt:
• coarda dansatoare
• 5 metri garduri
• 3 metri sărituri într-un picior
• aruncarea la ţintă a jucăriilor de pluş
• alergarea în saci

Toţi copiii participanţi vor primi un talon pe care li se va aplica o ştampilă pentru fiecare probă la care participă. Cei care vor primi toate cele şase ştampile vor putea urca pe podium.
Atmosfera va fi una plină de veselie şi fair play, părinţii îşi pot încuraja şi susţine copiii, iar animatorii de la fiecare probă şi MC-ul vor asigura distracţia şi buna organizare.Atât sâmbătă, cât şi duminică competiţiile vor începe la ora 16:00, iar de la 17:00 până la 19:00 mascotele parcului de distracţii, Zorky şi Zorkytza, vor organiza premierea, din oră în oră.

Zorky’s Planet vă aşteaptă la distracţie!

Despre Zorky’s Planet
Amenajat pe o suprafată de 2000 de metri pătraţi, Zorky's Planet este primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, la etajul 1.

Gândit pentru a asigura cât mai multe variante de distracţie pentru întreaga familie, Zorky's Planet oferă vizitatorilor săi un loc de joacă pentru pitici cu tobogan gonflabil, labirint, tiroliană, piscină cu bile, turnuri cu bile, plasă elastică, jocuri electronice şi mecanice, maşinuţe tamponabile, carusele, trenuleţe şi multe altele. Toate aparatele sunt de cea mai bună calitate, importate de la renumiţi furnizori din Italia, Anglia şi Germania, oferind un maxim de siguranţă.Dezvoltatorul conceptului Zorky's Planet, compania Britta Trading, cu o experienţă relevantă în crearea de locuri de joacă indoor pentru copii, a adus pentru prima dată în România sistemul american de operare, bazat pe carduri. Această modalitate de acces la jocurile electronice este modernă şi uşor de folosit, atât de către copii, cât şi de către părinţi.

Zorky's Planet oferă tuturor vizitatorilor o multitudine de atracţii: piese de teatru pentru cei mici şi mari, în fiecare sâmbătă, cu intrare gratuită şi facepainting inclus, organizări de petreceri pentru zile de naştere, spectacole, evenimente speciale şi concursuri.

"Olimpiada Zorky's Planet in AFI Palace Cotroceni" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 0
voturi 0
Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent