· articole
· intamplari

O mama nu trebuie obligata prin lege sa revina mai devreme la serviciuInjumatatirea perioadei de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului nu este agreata si nu e o masura care va fi luata cu siguranta, a declarat la RFI deputatul PDL, Sulfina Barbu, sefa Organizatiei de Femei a acestei formatiuni.

Politica de sustinere a natalitatii nu poate fi anulata pe niste calcule contabilicesti, a spus Barbu, adaugand ca Ministrul Muncii nu a fost mandatat de parlamentarii PDL sa faca acest lucru, ci sa prezinte studiile de impact. Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat luni ca Botis este sustinut de PDL in decizia de reducere a concediului de crestere a copilului. Boureanu a precizat ca mamele care se vor intoarce la munca, dupa 12 luni, vor primi in plus la salariu 500 lei net.Citeste toata stirea aici
" O mama nu trebuie obligata prin lege sa revina mai devreme la serviciu" | cont nou | 1 comentariu
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
30.11.10 16:49: mamycutza
vreau sa stiu cum ma afecteaza aceasta lege . sotul este in concediu de crestetre acopilului de1an si o luna il afecteaza cumva? am pus acesta intrebare aici pt. canu am stiut unde .Va rog sa imi dati un raspuns daca vedeti intrebarea.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent