· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Omega 3 pentru copiiPutere de concentrare, memorie, atentie si imunitate pentru copii de la Doppelherz!

Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie, Omega 3 + Vitamina A+D+E+C pentru copii, de la Doppelherz este un supliment care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia nici unui copil.Presiunea tot mai mare care se pune asupra copiilor, mai ales in timpul scolii, face ca multi micuti sa sufere, la randul lor, de stres.
Studiile stiintifice arata beneficiile suplimentarii alimentatiei copiilor cu acizi grasi naturali, nesaturati asupra capacitatii de concentrare, invatare si memorare. Omega 3 – DHA este un component important al creierului, care detine functii majore ale metabolismului, fiind responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase, nefiind produs de organism, trebuie aportat prin alimentatie.
La randul lui, complexul de vitamine A,D,E si C au rol esential in perioada de crestere, prin fixarea calciului in oase si intarirea sistemului imunitar in sezonul rece.

Capsulele masticabile au gust placut de lamaie, administrarea lor fiind astfel, mult mai usoara. Ele se gasesc in farmacii la pretul recomandat de 39 ron.

"Stiri: Stiri: Omega 3 pentru copii" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent