· articole
· intamplari

“Omul din spatele autismului” te invita la maraton pe 3 septembrieAsociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR) ii invita pe toti pasionatii sportului in aer liber, copii, tineri si adulti, sa vina sambata 3 septembrie, de la orele 10, in Parcul Izvor sa alerge pentru si alaturi de persoanele cu autism. “Maratonul Autismului” este primul eveniment organizat in cadrul campaniei nationale “Omul din spatele autismului”.

Organizatorii propun participantilor doua trasee: unul pentru copii (cu varsta pana in 14 ani) de 1 km si unul pentru adulti, de 3 km (fara limita de varsta). Startul se va da la ora 10:00 pentru copii si la ora 11:00 pentru adulti.

Concurentii se pot inscrie in ziua evenimentului la standurile amenajate in Parcul Izvor, incepand cu ora 08:30. Premiile de la maraton sunt asigurate de sponsorii evenimentului. In parc, va fi amplasata si o urna speciala pentru donatii.

Campania doreste sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca in Romania autismul la tineri si adulti reprezinta o problema grava. Realitatea este ca autismul nu se vindeca niciodata, iar problemele sociale si comportamentale cu care se confrunta persoanele trecute de 18 ani sunt si mai greu de cuantificat.

Campania “Omul din spatele autismului” se desfasoara in perioada august-decembrie 2011 si are ca scop principal informarea opiniei publice cu privire la tulburarile unui bolnav de autism, atat in cazul adolescentilor, cat si al adultilor, dar si strangerea de fonduri necesare pentru construirea unei Case Familiale in Soveja, judetul Vrancea, un centru rezidential si de lucru dedicat adolescentilor si adultilor cu autism.

Acum aveti oportunitatea de a participa activ la construirea Centrului Rezidential pentru Tineri si Adulti cu Autism din localitatea Soveja – jud Vrancea. Cunoasteti Oamenii din spatele autismului si oferiti-le o sansa pentru un viitor mai bun.

Donatii se pot face in contul ANCAAR: Cod fiscal 13342650.
IBAN CONT LEI:RO16RNCB0072049714260001 BCR sucursala sector 1
IBAN CONT EURO: RO86RNCB0072049714260002 BCR sucursala sector 1

.

"“Omul din spatele autismului” te invita la maraton pe 3 septembrie" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre evenimente:
Sarcina si Nasterea - 4 decembrie 2002

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent