· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: O nouă creşă modernă în Braşov

Marţi, 22.05.2007, Primarul Municipiului Braşov, d-nul George Scripcaru, a inaugurat o nouă creşă în cartierul Tractorul.

Lucrările de modernizare şi mansardare a Creşei nr.

5 au început în data de 1.08.2006, scopul principal fiind acordarea condiţiilor de funcţionare ale acestei creşe la normele prevăzute de Uniunea Europeană. Totodată, prin lucrările realizate s-a efectuat şi mansardarea clădirii pentru a se mări numărul de locuri. Ea poate găzdui în acest moment aproximativ 60 de copii.

Pe lângă dormitoare, săli de grupă, cabinet medical, izolator, spălătorie şi grupuri sanitare, pentru fiecare sală, creşa este prevăzută cu locuri de joacă la fiecare nivel, precum şi cu un loc de joacă complex, situat în curtea imobilului. Toate elementele acestor locuri de joacă sunt prevăzute cu sisteme de siguranţă, pentru a nu pune în pericol securitatea copiilor. Costul total al investiţiei este de 800.000 de lei.

Creşa nr. 5 face parte din proiectul municipalităţii de modernizare şi de construire de noi creşe, pentru a asigura braşovenilor condiţii optime pentru copii lor, cu un maximum de confort şi siguranţă.

În următoarea perioadă vor începe lucrările de construire a cel puţin trei noi creşe, care vor fi situate în cartierele Noua şi Bartolomeu şi în zona străzii Toamnei.Sursa:Primaria Brasov.

"Stiri: Stiri: O nouă creşă modernă în Braşov" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de onush

Evaluare
scor mediu 2
voturi 4


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent