· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Operatiile de cezariana facute mai devreme de termen supun copiii la complicatii

Mai mult de jumatate dintre operatiile de cezariana sunt efectuate la cerere si mai mult de o treime sunt facute prea devreme, supunand copii unor riscuri precum problemele respiratorii, a anuntat cercetatorii americani. Potrivit acestora, riscul de complicatii se dubleaza daca operatia de cezariana se efectueaza, la cerere, la 37 de saptamani, cand se considera ca fatul este dezvoltat suficient, si nu la 39 de saptamani, cand operatia e considerata sigura.

Sursa :
ro/articole/Sanatate/3353724/Operatiile-de-cezariana-facute-mai-devreme-de-termen-supun-copii-unor-complicatii.html"> Newsreport.ro.
"Stiri: Stiri: Operatiile de cezariana facute mai devreme de termen supun copiii la complicatii" | cont nou | 4 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
16.01.09 20:37: mihavanzari
As vrea mai multe detalii...
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

06.02.09 08:05: alina28
Si fetita mea s-a nascut mai devreme de termen dar din fericire este sanatoasa... Aveam dpn in 7 octombrie, am fost programata pt cezariana pe 1 octombrie, dar mi s-a rupt apa si au inceput durerile in data de 19 septembrie dimineata si tot in aceeiasi data am nascut seara... Fetita mea e sanatoasa...
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

08.07.09 22:17: alinutza_s
Din ce inteleg eu se refera la operatia de cezariana la cerere, inainte de a se declansa nasterea de la mama natura. Ai mei copii amandoi au fost prin cezariana, amandoi inainte de termen dar asta pentru ca asa au vrut ei. Amandoi sunt sanatosi. Medicul meu chiar mi-a zis (cu toate ca era clar ca voi face cezariana (motive intemeiate)) ca cel mai bine e sa se declanseze, copilul e pregatit.
Nu sunt permise comentarii pentru anonimi, inregistreaza-te

Legaturi
Cabinetul parinti.com

Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 3.5
voturi 8


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent