· articole
· intamplari

Sanatate: Sanatate: Optifort - Menţine sănătatea ochilor

Ţii minte de câte ori te punea mama în copilărie să mănâci morcovi cruzi şi afine multe-multe pentru a avea o vedere bună? Ei bine, aproape toţi am trecut prin asta şi fie că vroiam, fie că nu , trebuia să facem cum zicea mama…
Abia mai târziu întelegi ca ea avea dreptate: vitamina A, carotenul, sunt esenţiale pentru o vedere bună.Pentru a proteja ochii şi a îmbunătăţi considerabil văzul la persoanele cu probleme şi nu numai,compania PlantExtrakt a creat Optifort.
Optifort conţine extract de: flori de Tagetes erecta (crăiţă) , din fructe de Vaccinium uliginosum(Afin nordic), din seminţe de Vitis vinifera (strugure). Mai conţine Beta caroten, Vitamina E şi excipienţi(nu conţine lactoză şi gluten).Optifort este un produs standardizat în substanţe active: luteină, zeaxantină, antociani, proantocianidine, vitamina A şi vitamina E. Toate substanţele active provin din surse naturale!

Produsul are roluri multiple: menţine şi îmbunătăţeşte acuitatea vizuală, protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor şi reduce stresul oxidativ la nivel ocular.
La adulţi şi copii peste 12 ani se administrează 1 comprimat pe zi, cu un pahar cu apă. Se recomandă administrarea în cure de durată (3-6 luni)şi repetate la nevoie.

Preţul recomandat pentru un pachet de 30 comprimate este de 30 ron.
Optifort se gaseste in farmacii si magazine naturiste. Pentru a afla cel mai apropiat loc unde poti gasiOptifort, suna la numarul de telefon 0264260688, secretariat PlantExtrakt.

De mai bine de 18 ani, în Laboratoarele PlantExtrakt se dezvoltă produse 100% naturale, gândite pentrumenţinerea sau recuperarea stării de sănătate.Potrivit filosofiei companiei PlantExtrakt, natura împreună cu organismul uman pot face faţă majorităţiiafecţiunilor celor mai comune.

Produsele naturale PlantExtrakt, administrate pe termen mediu şi lung, aduc în organism principiileactive în două moduri: mobilizează (stimulează) capacitatea naturală de apărare a organismului împotriva diverselor afecţiuni şi acţionează sinergic cu resursele de apărare ale organismului pentru vindecarea anumitor afecţiuni.

Produsele naturale PlantExtrakt au rolul de a întârzia apariţia unor afecţiuni sau de a împiedica apariţia acestora.

"Sanatate: Sanatate: Optifort - Menţine sănătatea ochilor" | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre sanatate:
Masurarea temperaturii. Metode si tipuri de termometre folosite

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent