· articole
· intamplari

Stiri: Stiri: Oral Cancer Screening

Știai că există cancer oral și că anual, la nivel internațional, sunt detectate peste 640 000 de cazuri?
Știai că peste 45% dintre cei bolnavi mor la 5 ani de la diagnostic, și asta pentru că majoritatea cazurilor sunt descoperite mult prea târziu, în ultimele stadii de evoluție?
Avem însă și vești bune: cancerul oral descoperit în fazele inițiale de dezvoltare are șanse mari de vindecare.
Când cancerul oral este descoperit în stadiu incipient, rata de supraviețuire a pacienților este de 80-90%.


avantaje.ro/461EBF800DFDABE5B539B84AB4D478D31/w-sapphire-plus.jpg?width=275"/>


Ce poți face pentru a ști cu siguranță că ești bine?
DENT ESTET te așteaptă la un screening pentru cancer oral!
Lansat în premieră în România, Oral Cancer Screening de la DENT ESTET este singurul test disponibil în țara noastră care poate detecta, în numai câteva minute și fără niciun fel de durere, orice formă de leziune pre-canceroasă și canceroasă.
Testul DENT ESTET este realizat cu ajutorul Sapphire Plus Lesion Detection, cel mai performant aparat de screening pentru cancerul oral disponibil la momentul actual în lume, produs în SUA. Prețul pentru un test este de 150 RON, iar repetarea testului este recomandată la fiecare 6 luni, procedura nefiind iradiantă.

La DENT ESTET, pentru prima oară în România, cancerul oral poate fi depistat în câteva minute
“Suntem bucuroși să fim prima clinică din România care introduce testul de Oral Cancer Screening pentru pacienți, mai ales pentru că boala este foarte dificil de observat în primele stadii, evoluând fără a prezenta simptome specifice.
Din fericire, această formă de cancer poate fi ușor de detectat cu ajutorul unui test simplu, așa cum este Oral Cancer Screening. Invităm pacienții DENT ESTET, dar și pe toți cei care vor să confirme faptul că sunt sănătoși, să includă acest test în procedurile de rutină efectuate la controlul stomatologic regulat.” spune dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Una dintre principalele cauze care duc la apariția cancerului oral este consumul de alcool și tutun, persoanele care fumează și beau având un risc cu 15% mai mare decât restul de a dezvolta boala. O altă cauză importantă este virusul HPV, peste 50% dintre cazurile de cancer oral fiind cauzate de către acesta. În ceea ce privește factorii de risc pentru cancerul oral, persoanele de peste 40 de ani prezintă un risc crescut de îmbolnăvire, iar bărbații sunt cei la care boala se întâlnește mai des. Cu toate acestea, numărul tinerilor bolnavi de acest tip de cancer este în creștere, din cauza consumului de tutun și alcool, dar și din cauza virusului HPV, transmisibil cu preponderență pe cale sexuală.
"Stiri: Stiri: Oral Cancer Screening " | cont nou | 0 comentarii
Prag
Comentariile sunt proprietatea celor care le adauga. parinti.com nu este raspunzator pentru continutul lor.
Legaturi
Articolul cel mai citit despre stiri:
Detalii concedii de maternitate

Articole de admin

Evaluare
scor mediu 1
voturi 2


Prost
Normal
Bun
Foarte bun
Excelent